Voia să arate ca ”Femeia Minune”. Și-a scos 6 coaste, a făcut zeci de operații. Rezultat: Un monstru

 
A vrut să semene cu Femeia Minune
A vrut să semene cu Femeia Minune
A vrut să semene cu Femeia Minune A vrut să semene cu Femeia Minune A vrut să semene cu Femeia Minune

O femeie care era obsedată să arate ca ”Femeia Minune” și-a mutilat corpul cu nenumărate operații estetice.

Pixee Fox, o tânără de 27 de ani din SUA, foarte atrăgătoare, avea o obsesie: să arate ca personajul din benzile desenate ”Femeia Minune”.

Pentru asta, Fox cheltuit sute de mii de dolari pe operații. Ea susține că și-a scos șase coaste, și-a făcut patru operații de modificare a sânilor, liposucție, labiaplastie, dar și-a schimbat și culoarea ochilor.

Tânăra spune că era împotriva operațiilor estetice, dar între timp a dezvoltat o pasiune, iar acum o face pentru că dorește să fie un pionier în domeniul modei.

Fox a făcut operațiile pe unde a reușit. Spre exemplu, o operație care a presupus pur și simplu sfărâmarea maxilarului și reașezarea lui a făcut-o în Coreea de Sud.

Pentru intervenția care i-a schimbat culoarea ochilor, tânăra a ajuns în India, deoarece o astfel de procedură era interzisă în SUA și Europa.

Rezultatul, după zeile de intervenții, este unul absolut șocant.

Fox nu este însă impresionată de critici și spune că va continua operațiile.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?