TUNEL URIAŞ care leagă două ţări, descoperit de un arheolog: "ISTORIA OMENIRII va trebui rescrisă"

 
Descoperire uluitoare făcută de un arheolog
Descoperire uluitoare făcută de un arheolog
FOTO: www.dailymail.co.uk
Descoperire uluitoare făcută de un arheolog Tunelul misterios, de 12000 de ani vechime, care leagă Scoția de Turcia Tunelul misterios, de 12000 de ani vechime, care leagă Scoția de Turcia

Arheologul german Heinrich Kush a descoperit o rețea de tuneluri, veche de peste 12.000 de ani, care leagă Scoția de Turcia.

Descoperirea este una senzațională pentru că atunci când se vor descoperi mai multe elemente, istoria omenirii va trebui rescrisă, scrie efemeride.ro.

Descoperirea tunelului uriaș a fost efectuată imediat după ce misteriosul sit arheologic de la Göbekli Tepe a fost supus unor cercetări amănunțite în 1994. Arheologul german Heinrich Kush a văzut că orașul antic este conectat la o rețea impresionantă de tuneluri și în acest fel a început explorarea lor. Concluzia a fost una de excepție, pentru că un tunel sau mai bine spus o imensă rețea de tuneluri traversează întreaga Europă, legând astfel Scoția de Turcia.

Se presupune că aceste tuneluri misterioase au fost săpate cu peste 12.000 de ani în urmă. Acest fapt schimbă radical perspectiva istoricilor asupra neoliticului, pentru că oamenii din acea vreme trebuiau să aibă nu doar unelte speciale, dar și viziune asupra modului de lucru.


Înălțimea tunelurilor este de circa 70 de centimetri și pe alocuri există anumite zone de depozitare și refugiu. Această rețea imensă, de peste 1000 de tuneluri interconectate, este precum o autostradă din zilele noastre, pe care oamenii din neolitic o foloseau ori de câte ori aveau nevoie.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
3 -1
Dilescu
19 Feb 20:18
De ce naiba s-au mai chinuit frantuzii si englezii cu euro-tunelul daca aveau grotele spiridusilor la indemana?! Al de-a scris articolul asta ori e non-stop sub influenta etnobotanicelor ori se bazeaza pe citiori dependenti de ele!
Răspunde
2 -3
Aditza
19 Feb 19:48
Cum si-a dat seama ca sunt vechi de 12.000 de ani? A gasit o moneda pierduta de cei care au trecut pe acolo pe care era scris 8000 IFR (inainte de facerea Romei :)).
Si PORCU zbarrrr pe o dugheana .......
Răspunde
1 -9
Dorin-Adrian Cristea
19 Feb 13:35
Mai bine povestiti de tunelul care leaga Afganistanul de Europa ca m-ati innebunit.
Răspunde
5 -5
marcu
19 Feb 11:49
exista si in Romania asemenea tuneluri, doar ca arheologii nostrii si cei care ar trebui sa ii finanteze, au trecut in hibernare....
www.efemeride.ro › Mistere
Răspunde
12 -10
dica
19 Feb 06:47
Istoria omenirii trebuie intr-adevar rescrisa, dar tunelurile respective nu au nicio legatura cu oamenii. Sunt niste realizari ale cunoscutilor extraterestri gri (cei popularizati in ET si multe alte filme), care au trebuit sa se ascunda de alti ET care ii atacau din aer. Am vizitat locul asta din Turcia, nu are nimic omenesc in el. Sunt puturi de ventilatie care au centimetrii latime lungi de zeci de metrii in linie dreapta care aduc aerul de la suprafata in subteran. Usile dintre galerii se inchid doar din interior, etc... Adevarul este asta: omul a fost creat dar nu de catre o putere supranatura, divina, ci de catre alte specii de pe alte planete, care inca ne mai conduc si in prezent.
Răspunde
20 -1
rasvan
19 Feb 05:23
Daca se va adeverii stirea,sa cautam si pe la noi., iar daca nu se vor gasii aceste constructii inseamna ca licitatiile pentru ele nu s-au mai tinut ,pentru ca nu s-au inteles la spaga!!
Răspunde
20 -3
Lucian
19 Feb 01:15
Ca sa faceti asemenea declaratii ar trebui sa aveti dovezi concrete. Cum naiba sa lege tunelurile alea Scotia de Turcia ? Ce sursa aveti ? Nu pot sa cred ca ar fi o asa vasta retea de tuneluri ...pe plan local poate.... dar astupate, mai fratilor.. cine mai crede ce zvoniti voi?
Răspunde
14 -1
Irealitatea
18 Feb 22:32
Nu leaga nicio turcie de nicio scotie. Informatia dateaza din 2011 si sunt niste galerii subterane pe ici pe colo..
Răspunde
13 -1
Irealitatea
18 Feb 22:32
Nu leaga nicio turcie de nicio scotie. Informatia dateaza din 2011 si sunt niste galerii subterane pe ici pe colo..
Răspunde
25 -2
whitezombie
18 Feb 21:11
legendele mai vorbesc si acum de cartitza gigant din Turcia innebunita dupa alcoolul scotienilor.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?