Tendințele următorului sezon, expuse în premieră la MODEXPO 2015 (P)

 

Toamna aceasta, ROMEXPO dă startul ultimelor tendinţe în articole vestimentare, accesorii şi încălţăminte la MODEXPO 2015, expoziţia internaţională de ţesături textile, îmbrăcăminte, pielărie, blănărie, încălţăminte, marochinărie şi accesorii.Cu o participare internaţională din tări precum Bulgaria, Cipru, Grecia, Italia, Nepal, Pakistan, Polonia, China, Spania, Ucraina şi Senegal, MODEXPO aduce laolaltă peste 70 de firme, pe o suprafaţă expoziţională de 1.200 de metri pătraţi.

Între 1 şi 4 octombrie, MODEXPO aduce pentru vizitatorii specialişti, dar şi pentru publicul larg, ultimele tendinţe în fashion, cele mai noi modele de articole vestimentare si de încălţăminte, precum şi cele mai râvnite accesorii, toate la preţuri imbatabile!

Pe lângă facilităţile oferite clientului final, expoziţia MODEXPO vine în întâmpinarea agenţilor economici, prin crearea unui cadru în care dialogul, parteneriatele şi colaborările vor fi cuvintele cheie. Prin participarea la un astfel de eveniment aveţi acces nu numai la consumatorii direcţi dar veţi fi conectaţi la tot ceeea ce înseamnă o întreagă industrie, având şansa de a analiza concurenţa, precum şi de a găsi noi oportunităţi de dezvoltare.

MODEXPO inseamna, pentru fiecare, oportunitatea de a intra in contact cu cele mai noi modele, cu ultimele tendinte cromatice şi croieli variate, care vor înveseli sezonul toamnă-iarnă. Preţurile speciale oferite doar în timpul târgului, sfaturile designerilor şi stiliştilor din domeniu, demonstraţiile şi prezentările organizate în cadrul evenimentului, sunt motivele pentru care participarea la MODEXPO este un punct obligatoriu în agenda anuală.

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?