Personalități cunoscute au votat! Mesajul transmis de cei mai iubiți actori din România

Sunday, 26 May 2019, 13:08 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Cozi nu sunt doar în Diaspora. Românii stau încolonați și la secțiile de votare din țară. Printre cei care și-au exercitat dreptul de vot sunt actori cunoscuți, dar și celebrități. 

CARMEN USCATU, fondator Asociația Dăruieste viața: "Votul este la fel de important cu orice acțiune pe care noi o facem zilnic ca să trăim, respirăm, la fel de important este și votul implicarea în societate este esențială, dacă vrem să fim în Europa dacă vrem să avem aceleași drepturi ca europenii eu aș zice că e ca și cum te-ai spăla pe dinți să mergi să votezi. Iesitul la vot înseamnă implicare, înseamnă că dacă tu te implici ai putea să ceri celor pe care i-ai votat să indeplinească ceea ce ei au promis."

MIHAI CALIN, actor: "Am votat cu emoție. Întotdeauna am votat.  Europa este într-o poziție destul de dificilă acum. Sunt foarte multe mișcări centrifuge. Trebuie să trimitem în PE niște oameni inteligenți, cu o carieră solidă în spate, economiști, juriști, buni și care înțeleg foarte bine fenomenele din politica internă și externă."


DUMITRU BORTUN, specialist în comunicare politică. "Sincer, mă simt implinit ca am votat. Asta e viziunea despre lume. Noi suntem în UE și ne place. Vrem ca România să meargă în continuare în direcția UE și am venit să votăm pentru a contribui la acest curs al evenimentelor."

MARIUS MANOLE, actor: "Votul e dreptul fiecărui cetățean al unei țări, este o obligație morală, suntem obișnuiți să criticăm, să amendăm un cetățean responsabil are obligația de a veni la vot pentru a amenda orice derapaj. Am votat pentru o Românie europeană. Acum e ziua în care ștampila și votul, părerea noastră contează."

Adaugă părerea ta
Alte articole din: Europarlamentare 2019