Anunțul Federației despre selecționerul Cosmin Contra după dezastrul cu Suedia

Saturday, 16 November 2019, 19:57 Sursă: Realitatea.NET

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat că o decizie finală în privinţa stafului tehnic va fi luată în maximum 3 săptămâni, contractul selecţionerului Cosmin Contra urmând să expire în luna decembrie.

Adaugă părerea ta

"Am avut o discuţie foarte scurtă după meci, vom avea acum în Spania una mai aşezată. Nu voi emite un punct de vedere personal înainte de a vorbi cu Cosmin, a fost un jucător emblematic pentru România, un antrenor care şi-a asumat o misiune dificilă într-un moment greu al echipei naţionale.

A contribuit şi la tranziţia dintre generaţii.Nu cred că un alt antrenor ar fi putut garanta că România ar fi arătat altfel decât aseară la meciul cu Suedia. O decizie finală în privinţa stafului tehnic va fi luată în maximum 3 săptămâni, în această perioadă se va întruni Comisia Tehnică, urmată apoi de o şedinţă a Comitetului Executiv.

Nici eu, nici directorul tehnic, nici vreun alt reprezentant al FRF nu a discutat cu niciun antrenor în această perioadă" a declarat Răzvan Burleanu după meciul România - Suedia 0-2, din preliminariile EURO 2020.

Comentarii Existente
2019-11-16 19:43:21
Emil

Cînd aveam echipă ca lumea nu erau stadioane ok. Azi este invers.

2019-11-17 13:36:31
ioan

acest personaj, ajuns politic la carma federatiei de fotbal se comporta de parca el nu este partas la insuccesul nationalei . el este primul care trebuie sa plece. cate esecuri sa mai acceptam de la asa incompetent? starea fotbalului in Romania este catastrofala si blaturile se tin lant. este ceea ce a creat psd in politica si oglindit in tot ceea ce este institutie a statului . chiar nu va pasa romanilor?

Alte articole din: FOTBAL