Articolele din categoria SOCIAL:

Tânărul arestat pentru propagandă ISIS, acuzat de colegul de celulă că încearcă să-l convertească
Proteste în penitenciare! Gardienii din închisorile din România intră în grevă generală
Sindicaliştii din Administraţia Naţională a Penitenciarelor (ANP) îi solicită ministrului Justiţiei, Raluca Prună, să aibă o întâlnire cu ei, luni, la Gherla, înainte de a declanşa acţiunile de protest pe care le-au anunţat încă din 15 septembrie, nemulţumiţi că nu primesc aceleaşi drepturi salariale ca angajaţii din sistemul de apărare şi ordine publică, respectiv că în salariile lor nu au fost incluse sume compensatorii reprezentând salariul de merit în plată în anul 2009.
Foto: iqads.ro.
Șerban Alexandrescu: Generaţia care încă n-a
Născut în 1970, Șerban Alexandrescu este unul dintre creativii de top ai publicității din România. Numele lui e legat de compania ”Headvertising”, de o sumedenie de premii și, mai ales, de un soi de atitudine tranșantă, necomercială și prea puțin căutată.Dacă parcurgi textul lui Șerban, te simți inspirat să-ți exprimi propria versiune cu privire la generația ta. Așa a apărut ideea unui ciclu, nu știu cît de lung, publicat în fiecare sîmbătă dimineață de la ora 10, cu articole despre ceea ce cred ”decrețeii” în legătură cu ei înșiși, scrie tolo.ro.
Alertă medicală în Prahova. Trei persoane au ajuns la spital cu botulism. Ce au mâncat?
Falimentul sistemului românesc de sănătate în statisticile mondiale
Începând de ieri după-amiază, analiştii politici de la Bruxelles şi cei din marile capitale europene se concentrează pentru a determina impactul unei analize fundamentale apărute în THE LANCET, clasament mondial al performanţelor sistemelor de sănătate. Din 188 de ţări, suntem pe locul 74, deloc, absolut deloc onorant dacă ne uităm la grupul de ţări care ne precede şi la cel care ne urmează, scrie Cristian Unteanu în Adevărul.ro.