Vacanță în țara lui Moș Crăciun: cele mai interesante experiențe pe care le puteți trăi în Laponia

Wednesday, 29 November 2017, 17:30, Sursă: REALITATEA.NET

Vacanță în țara lui Moș Crăciun. Copiii cuminți și-au făcut deja bagajele și abia așteaptă să pășească în satul Moșului de la Polul Nord. Un tărâm magic unde puteți ajunge și voi. Plimbări cu sania trasă de reni, safari cu huski sunt doar câteva dintre cele mai interesante experiențe pe care le puteți trăi în Laponia. Grăbiți-vă! Mai sunt puține bilete la cursa de pe 18 decembrie. E ultima șansă de anul acesta. 

Adaugă părerea ta

Satul în care locuiește Moș Crăciun, spriduși, husky și reni care trag la sanie.. chiar există așa ceva! Este un tărâm magic unde puteți ajunge și voi. Cine nu are răbdare să-l aştepte pe Moş Crăciun acasă poate merge direct în paradisul iernii, în ţara lui, în Laponia. Acolo puteți să aflaţi secretele spiriduşilor care-l ajută să pregătească darurile pentru copiii cuminţi. Dar şi să luaţi parte la un safari cu reni, cu huski, să conduceţi un snowmobil, ori să vă arătaţi măiestria la schi. Tot acolo îl veţi cunoaşte pe renul Rudolf şi veţi putea admira aurora boreală.

Biletele de pe 22 decembrie s-au epuizat, însa anul acesta agenția, la cererea expresă a clienților, a pus la dispoziția acestora, un al doilea charter, pe data de 18 decembrie.

"Cea mai interesantă activitate pentru pitici este excursia în căutarea Moşului, unde pleacă de dimineaţă însoţiţi de elfi. Pornesc în căutarea Moşului, iar după o scurtă plimbare se întâlnesc cu doamna Crăciun, ce-i întâmpină. Nu există vacanţă mai frumoasă pentru ei decât Ţara Moşului", a spus Ruxandra Radu, manager Outgoing Perfect Tour.

La cazare puteți opta fie pentru un hotel aflat chiar în centrul stațiunii Levi, fie pentru un apartament care vă oferă intimitate și confort.

"Preţurile sunt destul de diferite. Pot, de exemplu, să aleagă apartamente ce au saună şi semineu, iar tariful porneşte de la 1590 de euro de adult. Un tarif pentru un copil ajunge la 1290 de euro", a mai afirmat Ruxandra Radu, manager Outgoing Perfect Tour.