Coronavirus - România: 63762 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Parcul Sebastian a fost declarat cartierul general al lui Moș Crăciun în 2016 (P)

Friday, 02 December 2016, 12:45 Sursă: REALITATEA.NET

Renii, elfii și oamenii de zăpadă vor străjui aleile parcului iluminat feeric, iar aromele de vin fiert, turtă dulce și cozonac vor îmbia la petrecerea unor momente agreabile în aer liber.

Atmosfera festivă va fi întregită de programe muzicale susținute de interpreți de colinde, folclor, pop – dance și rock, începând cu ora 18.00, în fiecare zi de vineri, sâmbătă și duminică, până pe 18 decembrie.

Moș Crăciun este căutat de copii prin fiecare ungher al parcului, dar numai cei mai cuminți pot fi siguri că-l vor zări.
Sărbătorile au debutat în seara Sfântului Andrei, iar de 1 Decembrie, au cântat Maria Dragomiroiu, Direcția 5 și RO-Mania. A venit și primarul sectorului 5, Daniel Florea, împreună cu soția și cei doi copii să sărbătorească Ziua Națională în parcul Sebastian.

”Sunt încântat să văd ce atmosferă plăcută avem aici și cât de fericiți sunt copiii, alături de familiile lor. Urez La mulți ani tuturor! Să le dea Dumnezeu tot ce-și doresc în familie, multă sănătate și bucurie!”, a declarat Daniel Florea , invitând locuitorii sectorului 5 să participe la toate evenimentele organizate de primărie și în Piața Ferentari. Acesta este un al doilea loc în care se sărbătorește mica vacanță de 1 Decembrie, până duminică fiind deschis un târg de produse culinare tradiționale, dar și concerte ale unor soliști și trupe îndrăgite, precum Pepe, Anda Adam, Lora, RO-Mania, Maria Dragomiroiu, Carmen Șerban, Cornelia și Lupu Rednic ș.a.

După ce a fost modernizată, primăria face eforturi să readucă Piața ferentari în circuitul socio-cultural al Capitalei. Aici sunt organizate frecvent târguri tradiționale și spectacole cultural-artistice, tocmai pentru ca locuitorii acestei zone să nu se mai simtă marginalizați.


Vezi mai multe


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri