Coronavirus - România: 28973 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Încă una, vă rog! – cu siguranță asta vei exclama după ce vei gusta un preparat din bucătăria +1!

Wednesday, 06 December 2017, 17:22 Sursă: REALITATEA.NET

Ducem o viață pe repede înainte și ne este din ce în ce mai greu să găsim timpul necesar pentru cumpărături și, mai ales, timpul să gătim românește, din ingrediente naturale și sănătoase. Că vorbim despre cele mai delicioase sarmale, plăcinte apetisante sau cozonaci pufoși cu multă nucă, toate preparatele din meniul Încă una, vă rog! sunt realizate cu multă pasiune, grijă la detalii, gust și savoare, cum numai Chef Cătălin Scărlătescu știe să gătească.

Când ne gândim la masa festivă de Crăciun, primul lucru care ne vine în minte sunt nelipsitele sarmale. După ani întregi de încercat și îmbogățit rețete tradiționale, Chef Scărlătescu ne îmbie acum, cu o rețetă proprie, în care îmbină tot ce este mai bun din bucătăria românească, adăugând totodată secrete pe care numai un bucătar cu foarte multă experiență le cunoaşte.

Sarmalele lui Scărlătescu sunt făcute din ingrediente atent selecționate, fierte la foc mic, timp de peste 4 ore, în oale speciale. Astfel, varza murată, carnea suculentă și condimentele naturale, se transformă în cele mai bune sarmale pe care le-ai gustat de Sărbători, alături de cei dragi.

Poţi cumpăra savuroasele sarmale marca Chef Scărlătescu în pachete cu porții special create pentru familia sau prietenii tăi din punctele noastre de vânzare, sau le poți comanda direct pe www.incaunavarog.ro.

Iar dacă tot ai ajuns pe site-ul nostru, pe lângă sarmale, îți propunem să guşti și din faimosul cozonac al lui Chef Cătălin Scărlătescu, preparat fără premixuri de patiserie, numai cu ingrediente naturale – făină de cea mai bună calitate, ouă, unt Belgian cu 80% grăsime. Te va uimi abundența de nucă, ciocolată belgiană și rahat, iar aroma dată de coaja de portocală și lămâie îți va aminti de gustul magic al copilăriei.

În curând, te așteptăm în bucătăria Încă una, vă rog! Să descoperi multe alte produse tradiționale ce poartă semnătură Chef Cătălin Scărlătescu.

Mai multe detalii pe www.incaunavarog.ro


Citeste totul despre:


Alte articole din: Ultimele Stiri
Alte articole din: Ultimele Stiri