Noi acuzații pentru ministrul Sănătății. Și-ar fi angajat fosta șefă pe post de președinte la CNAS

Friday, 31 January 2020, 17:27 Sursă: agerpres.ro

Autor: Realitatea.NET

Sibianca Adela Cojan, fostul director executiv al Spitalului Polisano de la Sibiu, a fost numită oficial luni preşedintele Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate, printr-o decizie a premierului publicată, luni, în Monitorul Oficial. Totodată, Vasile Ciurchea a fost eliberat din funcţie, scrie Turnulsfatului.ro

Premierul Ludovic Orban a semnat o decizie privind numirea Adelei Cojan în funcţia de membru al Consiliului de Administraţie şi de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Decizia a apărut, luni, în Monitorul Oficial.

În Monitorul Oficial a fost publicată şi decizia privind eliberarea lui Vasile Ciurchea din funcţia de preşedinte al Casei Naţionale de Asigurări de Sănătate.

Adela Cojan a fost director executiv al Spitalului Polisano de la Sibiu, unitate la care a lucrat şi actualul ministru al Sănătăţii, Victor Costache.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-01-31 18:31:25
trilulilu

Nenicule avem parte numai de excroci .

2020-01-31 18:39:42
Paine si circ in Romanica

Neamul mamaligarilor prosti nu se dezice de caracter, nu e de mirare ca toata Europa ii batjocoreste pe unde-i prinde. Se vede ca mamaligarii au mutat capitala dementelor de la Teleorman la Sibiu fara nici cea mai mica jena. Acum mamaligarii din Sibiu si Cluj angajeaza amantele si nepotii in aparatul de stat , acestea sunt concursurile si criteriile de performanta cu care minte bozgorul imbuibat de tuica la alegeri. Va meritati soarta mamaligi proaste cu suflete de sclavi.

Alte articole din: Ultimele Stiri