Coronavirus - România: 201032 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

PNL, acuzații de fraudă masivă în fieful lui Ionel Arsene. Mugur Cozmanciuc: O reluare a votului ar arăta realitatea!

Thursday, 01 October 2020, 22:08 Sursă: Realitatea.net

“Sunt foarte multe semnale care arată că în diferite localități au fost probleme, că în țară, că în București. Ceea ce vreau eu să spun este că înțeleg că există o fraudă. Păi eu spun unde este o fraudă. În județul Neamț… nu știu dacă este sau nu, dar atât timp cât sunt 15.000 de buletine anulate, adică 7,5% sau 20.000 de buletine anulate – 10%, pentru două poziții de pe lista de vot, clar este o problemă majoră pentru că nu se poate ca 10% din buletinele de vot să fie anulate”, a declarat Mugur Cozmanciuc, la Realitatea Plus.

Președintele PNL Neamț solicită și o reluare a votului.

“Cred că e clar că în anumite locuri au fost probleme. Aș vrea să spun foarte clar că atât timp cât au fost date în secțiile de vot buletine, atât timp cât sunt voturi nule, sunt probleme și aceste probleme vor trebui elucidate. (…) În județul Neamț, eu la fel pot să spun și susțin cu tărie și cu vehemență și am dreptate pe probe că, la fel au fost fraudări, pentru că, la fel, îmi ies probe exact ca astea. Eu o să merg pentru acest obiectiv mai departe. Eu, personal, susțin și sper că voi avea și câștig de cauză pentru că o reluare a votului ar arăta realitatea”, a conchis Cozmanciuc.

Mugur Cozmanciuc a precizat că în Bicaz, unde au fost 20.000 de voturi anulate, a cerut deja renumărarea voturilor, scrie realitateadinpnl.net.

Potrivit datelor anunțate oficiale, Ionel Arsene (PSD) a fost reconfirmat, la alegeri, ca președinte al Consiliului Județean Neamț.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ