Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Lovitură pentru PNL în Călărași! Zece primari și președintele Consiliului Județean au trecut la PSD

Thursday, 05 March 2020, 20:17 Sursă: realitateaderesita.net

La conferința de presă au participat și președintele interimar Marcel Ciolacu şi secretarul general Paul Stănescu.

Fostul liberal, deja, Vasile Iliuță, președinte al CJ Călărași, a fost prezentat oficial în postura de candidat al PSD pentru un nou în fruntea Consiliului Județean.

Președintele PSD, Iulian Iacomi, a anunțat că acesta nu a venit singur ci împreună cu alți 10 primari – 9 de la PNL și unul de la ALDE.

„Astăzi, către organizaţia PSD Călăraşi, după multe discuţii, a acceptat să vină în familia noastră social – democrată, preşedintele Consiliulului Judeţean, domnul Vasile Iliuţă. Nu singur ci împreună cu alţi 10 primari, consilieri judeţeni şi consilieri locali de la PNL”, a declarat Iulian Iacomi.

„Ceea ce s-a întâmplat astăzi e un caz unic. Mulţi se duc la putere. Uitaţi, că eu, azi, cu 10 primari, am preferat să mergem către un partid de opoziţie. Scopul e unul singur: să continui proiectele pe care le-am început la Călăraşi pentru că în echipa veche toate erau blocate, nu puteam primi nici măcar autorizaţii de construire şi să le ducem la maturitate. Consider că azi echipa PSD s-a întărit. Cei 10 primari care m-au urmat vin pentru promisiunile pe care le-au făcut cetăţenilor.”, a declarat Vasile Iliuță.

Cine sunt cei nouă primari liberali și edilul de la ALDE citește pe realitateadecalarasi.net.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Alte articole din: POLITICĂ