Coronavirus - România: 430605 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

În plină pandemie, șeful CJ Vrancea s-a întâlnit cu cetățenii. Cu absolut toți cei înscriși la audieri

Tuesday, 03 November 2020, 17:38 Sursă: agerpres

Autor: Iulian Budusan

„Uşile Consiliului Judeţean Vrancea sunt deschise pentru toţi vrâncenii!”, este sloganul sub care începe informarea de presă a CJ Vrancea. 

„Astăzi a fost o nouă zi de audienţe cu cetăţenii la cabinetul preşedintelui Consiliului Judeţean Vrancea. Cătălin Dumitru Toma i-a primit personal pe toţi vrâncenii înscrişi în audienţă, oameni veniţi din Panciu, Boloteşti, Odobeşti, respectiv Focşani.

Preşedintele Toma le-a ascultat doleanţele, a vorbit direct cu fiecare dintre aceştia şi le-a transmis că va face tot ceea ce îi stă în putinţă pentru rezolvarea problemelor cu care se confruntă. Discuţiile au vizat drepturile persoanelor cu handicap şi a însoţitorilor acestora, o solicitare pentru o locuinţă din fondul locativ de stat şi o serie de probleme de natură juridică privind retrocedarea unui teren”, se mai arată în nota informativă a Consiliului Județean.

Preşedintele Consiliului Judeţean spune că „a căutat cele mai bune soluţii pentru problemele oamenilor şi le-a spus că le stă la dispoziţie în continuare, în limita prerogativelor legale pe care le are”. Nimic despre măsurile de precauție sau de prevenire a răspândirii Covid-19 în județ, care se confruntă și el cu creșteri ale cazurilor de coronavirus, chiar dacă rata de incidență a infectărilor este de doar 1,5 la mia de locuitori. 

Vrâncenii care solicită o audienţă la preşedintele CJ Vrancea trebuie să ştie că programul este următorul: prima şi ultima zi de marţi din fiecare lună, între orele 9.00-12.00. Înscrierile la audienţe se pot face la numărul de telefon 0237.616.800, prin email la contact@cjvrancea.ro sau direct la sediul instituţiei.


Vezi mai multe


Alte articole din: POLITICĂ
Alte articole din: POLITICĂ