Coronavirus - România: 4057 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Florin Cîțu: Agenția de rating Moody’s spune că alegerile anticipate au un efect pozitiv pentru rating-ul de țară

Friday, 14 February 2020, 09:47 Sursă: Realitatea.NET

Cîțu mai vin cu o veste bună pentru guvernul PNL:  ,,Agenția de rating Moody’s spune că alegerile anticipate au un efect pozitiv pentru rating-ul de țară\"\".

Ca să fie credibil, ministrul demis al Finanțelor prezintă și varinta în engleză a anunțului făcut de Moody’s.

"From a credit perspective, holding early elections could bring forward the implementation of a new policy agenda. A freshly elected government with a clear mandate to tackle the country\"s economic and fiscal challenges could from that angle be credit positive” - Moody’s, 13 februrie 2020.

,,Este cred primul exemplu în istorie când o țară trece printr-o situație politică dificilă cu o economie care a fost capusata de socialiști aproape un deceniu dar care are susținerea și încrederea investitorilor, a agențiilor de rating și a partenerii instituționali din UE și SUA.Guvernul PNL a făcut din nou ca România să conteze. Urmează lucruri fantastice pentru români. V-am promis și așa vom face\"\", mai spune Cîțu.

Alte articole din: POLITICĂ
Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-14 12:19:27
Viorel

Inteleg ca ne va creste ratingul indiferent de rezultat,numai sa avem anticipate?Ne creste ratingul pentru ca se vor vinde activele la ceea ce mai este al statului.CEC,Posta,Port,Tarom,restul de rezerve naturale,Productia si transportul energiei electrice,termice si al gazelor,servicii medicale.Apoi mai ramane sa vindem mormintele celor ce au facut Romania pentru ca pecei ce au facut cultura romana i-am exilat.Dar vom avea rating bun,vom fi cool si #.

Alte articole din: POLITICĂ