Coronavirus - România: 18070 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Zeci de copii din Bacău, la Urgenţe după ce au înotat într-un bazin al Primăriei. Cauza, incredibilă

Wednesday, 30 March 2016, 17:45 Sursă: REALITATEA TV

Copiii care înoată în piscina Primăriei au ajuns să regrete că fac sport. Cei care au frecventat bazinul în ultimele săptămâni au ajuns la spital din cauza clorului din apă, relatează Realitatea TV.

"Mai mulţi copii au ajuns la Urgenţe din cauza clorului inhalat din apă şi bazin cu arsuri pe căile respiratorii, arsuri la ochi, stări de vomă, ameţeli. Eu personal am avut aceste simptome, dureri de cap", a explicat antrenorul Adrian Gavriliu.

Problemele au început să apară acum trei săptămâni, după ce municipalitatea a decis să trateze apa cu o substanţă mai ieftină: "Ultima tranşă pe care am achiziţionat-o a diferit ca şi compoziţie faţă de ceea ce luam până acum", a explicat Gabriel Lupu, directorul Direcţiei Sport Primăria Bacău.

"Luni l-am adus pe cel mic la antrenament, la o jumate de oră am fost sunat de un mama unui coleg că i s-a făcut rău. Tuşea, era într-o stare, aproape leşinat", a povestit părintele unui copil.

Deşi părinţii şi antrenorii au sesizat autorităţile de acum trei săptămâni, nu s-a luat nicio măsură. Iar Primarul se bâlbâie.  De altfel, cei de la DSP spun că abia mâine vor lua probe.

Deși mai multe persoane au ajuns la spital, bazinul este deschis în continuare.


Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL