Coronavirus - România: 3613 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Tramvaie întrerupte în București

Tuesday, 07 April 2015, 01:08 Sursă: REALITATEA.NET

 

Lucrările se vor efectua în carosabil, pe sensul de mers Gara de Nord – Str. Mircea Vulcănescu nr. 21 - 27. Traficul rutier pe acest sens se va desfăşura pe banda 2 a sensului normal dinspre Str. Mircea Vulcănescu spre Gara de Nord, în timp ce pe sensul dinspre Str. Mircea Vulcănescu către Gara de Nord, acesta se va desfăşura exclusiv pe banda 1.

În perioada lucrărilor, pe Bulevardul Dinicu Golescu,  ca alternativă la transportul în comun cu tramvaiul, va fi disponibilă o linie navetă de autobuze.

Consumatorii noștri din zonă nu vor fi în niciun fel afectaţi, serviciul de alimentare cu apă şi de canalizare pentru aceştia furnizându-se în mod normal.

Reprezentanţii Apa Nova Bucureşti  sunt permanent la dispoziţia consumatorilor pentru informaţii suplimentare, prin apelarea numărului unic de urgenţă 021.207.77.77.

Apa Nova Bucureşti regretă disconfortul creat șoferilor şi mulţumeşte pentru sprijin Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti şi Regiei Autonome de Transport Bucureşti.


Citeste totul despre:


Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL