Tânără bătută și scuipată de controlorii, la Craiova

Tuesday, 19 November 2019, 13:21 Sursă: Realitatea.NET

Doi controlori RAT Craiova sunt cercetați de către polițiști și vor ajunge și în comisia de disciplină, după ce o tânără din Craiova acuză faptul că aceștia au jignit-o și au lovit-o, luni seara, pentru că nu le-a putut prezenta abonamentul.

Adaugă părerea ta

Fata le-ar fi explicat că a uitat acasă atât buletinul, cât și abonamentul, dar că poate primi o fotografie, pe telefon, și să demonstreze că le are. Echipa de controlori au coborât-o din autobuz, în stația „Madona Dudu”, acolo unde ar fi avut loc incidentul.

Fata spune că aceștia au devenit agresivi, au făcut comentarii cu tentă sexuală la adresa ei, iar când a început să-i filmeze, controlorii au scuipat-o, au bruscat-o și au tras-o de păr.

Ce a urmat a șocat și mai rău! VEZI continuarea pe realitateadecraiova.net.

Comentarii Existente
2019-11-21 14:42:48
Marian

Și controlorii STB au aceeași atitudine fata de calatori, a pățit-o soția mea în urma cu 2,3, ani, având doua cartele una valida, alta nu, a avut neșansa sa o scoată din geanta pe cea nevalida, constatând ca nu mai are credit pe ea, a cautat-o pe cea cu credit, a sos-o dar controlorii au blocat aparatele de validare, asa ca, nu i-au permis sa mai valideze cardul și au amendat-o după ce i-au vorbit urat, soția refuzând să-i cinstea a pentru a scăpa de amenda.

Alte articole din: Ultimele Stiri