Reacția deputatului Dorel Căprar, după ce conducerea PSD a invalidat alegerile din Arad: atacă decizia în instanță. Ce spune despre președintele PSD, Marcel Ciolacu

Monday, 10 February 2020, 20:25 Sursă: Realitatea.net

Autor: Realitatea.NET

Deputatul Dorel Căprar, cel care a fost reales în funcția de președinte al PSD Arad, deși conducerea centrală a partidului anunțase amânarea alegerilor, a declarat că va contesta în instanță decizia conducerii centrale, iar președintele partidului, Marcel Ciolacu, nu îl mai reprezintă.

Ascultă aici declarația completă a deputatului Dorel Căprar.

Inițial, pentru funcția de președinte al PSD Arad au anunțat că vor candida atât actualul lider, deputatul Dorel Căprar, care conducea organizația de 10 ani, cât și senatorul Mihai Fifor, care a fost ministru și vicepremier în Guvernele PSD. Cu câteva ore înainte de alegeri, Mihai Fifor a anunțat însă că nu va participa la ceea ce a numit el, un simulacru de Conferință de alegeri pentru a nu gira organizarea, despre care susține că ar fi fost nestatutară. În cele din urmă, deputatul Dorel Căprar a fost singurul candidat pentru funcția de președinte și a fost reales cu 75 de voturi pentru și 5 împotrivă.

Citește continuarea pe realitateadearad.net.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Comentarii Existente
2020-02-11 00:20:01
Paine si circ in Romanica

Imbecilul asta este cu un picior in PNL de 4 luni si cauta galceava cu orice pret. Mamaligari prosti cu ruxac in spate.

Alte articole din: Ultimele Stiri