Coronavirus - România: 65177 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Măsura Firea, TAXATĂ! Șoferii din București și Ilfov vor plăti viniete în Comarnic

Wednesday, 21 August 2019, 14:14 Sursă: REALITATEA.NET

Popa  susține că localitatea pe care o conduce este cea mai afectată de pe Valea Prahovei în ce privește traficul de mașini din weekend.

Totodată, acesta precizează că, din cauza blocajelor în circulație, care au devenit deja o normalitate, locuitorii de aici au ajuns să respire doar gaze de eșapament.

Comărnicenii se plâng, de foarte multă vreme, că nu mai pot respira din cauza poluării cauzate de autoturismele care tranzitează orașul, cele mai multe fiind din București și Ilfov.

”Pe noi ne poluează la fel de mult ca și în București, pentru că stau mașinile cu orele pe raza orașului Comarnic. Vom face și noi o hotărâre de consiliu, că este ușor de făcut, prin care să impunem viniete pentru cei din București și Ilfov. Așa aducem și noi niște bani la buget”, a declarat Sorin Popa, primarul orașului Comarnic.

Pe lângă poluarea masivă cauzată de gazele de eșapament ale mașinilor blocate în trafic, locuitorii din Comarnic se confruntă și cu dificultatea de a traversa strada principală, pericolul de a fi călcat de mașini fiind iminent.

 

Taxa primarului Firea privind vinieta în Capitală este ILEGALĂ și încalcă norme constituționale

Gabriela Firea așteaptă opinii de la cetățeni privind vinieta. A înființat un tel verde


Citeste totul despre:


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL