Coronavirus - România: 53186 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

La un pas de tragedie: doi copii, singuri în casa care a luat foc. Ce au făcut micuţii

Monday, 16 November 2015, 19:53 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit primelor date ale anchetei, incendiul a pornit de la o sobă imporvizată, pe care familia o folosea pentru a se încălzi pe timpul iernii.

"La faţa locului, s-au deplasat pompierii din cadrul Detaşamentului de Pompieri Satu Mare, care au intervenit pentru lichidarea incendiului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă", a explicat purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, Marius Siladi.

"În momentul sosirii echipajelor, flăcările se manifestau violent la camera de zi şi acoperişul locuinţei, existând pericolul extinderii acestora la întreaga locuinţă. Pompierii au localizat şi lichidat incendiul cu operativitate, împiedicând propagarea acestuia şi reuşind, astfel, să salveze bunuri de o valoare considerabilă. Cercetările efectuate la faţa locului au indicat faptul că, evenimentul a fost, cel mai probabil, provocat de jar sau scânteie, căzute din soba cu acumulare de căldură, peste materialele textile, depozitate în imediata apropiere a sursei de încălzire. Ca urmare a producerii evenimentului, au ars şi s-au deteriorat: mobilierul din camera de zi, construcţia din lemn a acoperişului, aparatura electronică, pereţii, tavanul şi instalaţia electrică a locuinţei. Din fericire, nu au existat persoane rănte", a adăugat acesta.

În urma incendiului, familia a rămas fără adăpost, casa arzând în totalitate.

Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL