Crimă oribilă la Galați. O femeie a născut gemeni, apoi i-a băgat în congelator. Ce a urmat e șocant

Monday, 14 March 2016, 11:10 Sursă: REALITATEA.NET

Autor: Realitatea.NET

Femeia, care mai avea 6 copii, a fost găsită de un echipaj SMURD în stop cardio-respirator, după ce concubinul acesteia a sunat la 112. Ea nu a mai putut fi salvată.

”Au venit cei de la ambulanţă, au găsit copiii decedaţi. Nu pot să vă spun mai multe lucruri decât că noi am început cercetările şi s-a început urmărirea penală 'in rem' sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ucidere a nou-născutului de către mamă”, a declarat un procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi.

Din primele cercetări nu se exclude ipoteza ca femeia să îşi fi ucis nou născuţii iar apoi să i se fi făcut rău, după ce a născut fără supraveghere medicală. 

”Tatăl a afirmat că pacienta a născut în urmă cu câteva ore. Am solicitat să consultăm şi nou-născuţii, tatăl ne-a condus într-o altă încăpere, unde a scos, dintr-un frigider, un sac menajer şi ni l-a prezentat. La un prim consult am constat că cei doi nou-născuţi erau decedaţi, aceştia fiind de mai multe ore în frigider, în acel sac menajer. După o primă cercetare şi verificare a pacientei, aceasta nu prezenta urme de violenţă. Ne facem să ne gândim la ipoteza unei morţi de cauză medicală, o complicaţie a naşterii nesupravegheate”, a precizat Liciu Călin, medic la SMURD Galaţi, potrivit bzi.ro.


Vezi mai multe


Adaugă părerea ta
Alte articole din: Ultimele Stiri