"Colecție" impresionantă de ceasuri și aur la o grupare de spărgători

Wednesday, 06 February 2019, 16:36 Sursă: REALITATEA.NET

Potrivit IPJ Ilfov, la sediul poliţiei au fost aduse pentru audieri patru persoane, cu vârste cuprinse între 28 şi 30 de ani.

Acţiunea vine în continuarea celei de prindere în flagrant delict, desfăşurată marţi seară, după ce trei persoane au spart o locuinţă din comuna Snagov.

"La data de 5 februarie, în jurul orei 20,00, poliţiştii din Ilfov au desfăşurat o activitate de prindere în flagrant delict a membrilor unei grupări specializate în furturi din locuinţă şi din societăţi comerciale, care ar fi încercat să sustragă bunuri dintr-o locuinţă din comuna Snagov. Poliţişti din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Ilfov au efectuat semnale regulamentare pentru oprirea în trafic a unui autoturism, pe raza localităţii Căciulaţi, din judeţul Ilfov, condus de persoanele bănuite de săvârşirea infracţiunii de furt. Ocupanţii maşinii nu s-au conformat şi, la scurt timp, autoturismul în cauză a fost abandonat, iar din interior trei persoane au fugit pe un câmp din apropierea satului Dimieni. După efectuarea somaţiilor legale, poliţiştii au tras mai multe focuri de armă în plan vertical şi ulterior în plan orizontal, fiind rănită una dintre cele trei persoane, în zona piciorului", se precizează într-un comunicat al IPJ Ilfov.

Bărbatul, de 21 de ani, din Buftea, a fost transportat de urgenţă la o unitate spitalicească.

Pentru documentarea întregii activităţi infracţionale, poliţiştii de la IPJ Ilfov au pus în executare miercuri dimineaţă şapte mandate de percheziţie, atât la adresele unde locuiesc persoanele bănuite, dar şi la două case de amanet din municipiul Bucureşti, unde acestea obişnuiau să valorifice bunurile provenite din săvârşirea de infracţiuni.

Gruparea se afla în atenţia poliţiştilor din luna decembrie a anului 2018, membrii acesteia fiind bănuiţi de săvârşirea mai multor infracţiuni de furt în judeţele Ilfov, Dâmboviţa, Prahova, Giurgiu, precum şi în municipiul Bucureşti.

Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de furt calificat.


Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Adaugă părerea ta
Alte articole din: LOCAL