Coronavirus - România: 235586 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Alertă în Argeş. Şapte tone de carne expirată şi tone de alte produse expirate, confiscate

Saturday, 09 April 2016, 10:50 Sursă: REALITATEA.NET

Inspectorii Direcţiei Sanitar Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor (DSVSA) Argeş au făcut, în luna martie, 542 de controale în gospodăriile populaţiei din judeţ, precum şi în şcoli, primării, magazine alimentare, hipermarketuri, restaurante, fabrici de prelucrare a laptelui, ferme, cabinete medicale veterinare, constatând o serie de nereguli pentru care au aplicat 30 de sancţiuni contravenţionale, din care şapte avertismente scrise şi 23 de amenzi în valoare totală de 22.500 de lei, scrie Mediafax.ro.

Directorul DSVSA Argeş, Daniel Gelu Lupu, a declarat că în urma controalelor au fost găsite probleme în mai multe zone ale judeţului.

"În cursul lunii martie DSVSA Argeş a efectuat un număr de 542 de controale pentru supravegherea stării de sănătate a animalelor şi a sănătăţii publice. Au fost verificate unităţi cu profil restaurant, bufet, fast food, pizzerie, abatoare, fabrici de preparate carne, fabrici de prelucrare a laptelui, ferme de vaci, porci şi găini, şcoli, depozite alimentare, o unitate de îmbuteliere apă, carmangerii, super/hipermarketuri, magazine alimentare, brutării, patiserii, cofetării, depozite cereale. De asemenea, au fost efectuate controale în 286 de gospodării, două controale în stupine, nouă în cabinete medicale veterinare şi şapte în primării", a declarat directorul DSVSA Argeş.


Citeste totul despre:

Vezi mai multe


Alte articole din: LOCAL
Alte articole din: LOCAL