Coronavirus - România: 205793 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

8 feluri in care iti spune TE IUBESC fara sa rosteasca te iubesc

Monday, 25 May 2015, 23:01 Sursă: REALITATEA.NET

Doamnelor, nu lasati ca lipsa acestor cuvinte pe care le asteptati din partea sotilor vostri sa va descurajeze. Chiar daca vorbele sunt extrem de importante, expresiile iubirii nu sunt intotdeauna spuse in gura mare. Cand buzele lui par pecetluite iti spune „Te iubesc” prin lucrurile pe care le face pentru tine. Unele dintre actiunile lui trec neobservate pentru ca sunt marunte si simple, insa cand privesti lucrurile din perspectiva lui vei vedea sacrificiul pe care il face cu adevarat. Iata 8 feluri in care iti spune te iubesc fara sa rosteasca te iubesc.

1.Te lasa sa alegi

Daca mergeti impreuna la un film, iar sotul tau te lasa sa alegi pelicula iti arata ca ceea ce doresti tu este important pentru el. La fel, daca iti spune sa alegeti ce veti manca la cina, culoarea urmatoarei masini, destinatia vacantei de vara… iti spune foarte tare ca te iubeste si ca esti extrem de importanta in ochii lui.

2.Te ajuta cu treburile casnice

Cand sotul vine acasa dupa o zi lunga de munca si alege sa te ajute sa termini de preparat cina ar trebui sa stii ca acesta este felul lui de ati spune „Te iubesc”.

SFATULPARINTILOR. RO.

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: LIFESTYLE
Alte articole din: LIFESTYLE