Ucigaș la doar 16 ani. Obsedat de personajul Slender Man

Friday, 22 February 2019, 19:39, Sursă: REALITATEA.NET

Un britanic de doar 16 ani a șocat după ce a torturat și omorât o fetiță de 6 ani. Anchetatorii au descoperit că tânărul jupuia pisici, pe care le îngropa în curtea casei sale, și era obsedat de Slender Man, un personaj macabru, înalt, slab şi fără chip, care duce copiii în pădure și îi omoară.

Adaugă părerea ta

Un tânăr de 16 ani, obsedat de personajul fictiv Slender Man, este ucigașul unei fetițe de doar 6 ani, Alesha MacPhail, pe care a răpit-o din patul ei, a violat-o și apoi a omorât-o.

Aaron Campbell a fost numit pentru prima dată în presa din Marea Britanie, după ce magistratul care judecă oribila crimă, petrecută în iulie 2018, a ridicat restricțiile privind protecția identității acestuia.

Judecătorul a luat această decizie din cauza pericolului social pe care îl reprezintă adolescentul de 16 ani, prezentat ca un criminal în serie în devenire.

Publicația The Sun scrie că Aaron Campbell este un tânăr dornic să dobândească faima pe Youtube, dar care era obsedat de sadism și jocuri video violente.

Anchetatorii au descoperit că tânărul jupuia pisici, pe care le îngropa în curtea casei sale, și era obsedat de Slender Man, un personaj macabru, înalt, slab şi fără chip, care duce copiii în pădure și îi omoară.

Profilul unui criminal

Anchetatorii au descoperit obsesia lui Aaron pentru Slender Man după ce i-au verificat computerul.

Adolescentul era bântuit de personajul macabru și a pus la cale un plan pentru a-și transforma fantezia într-o realitate îngrozitoare, spun anchetatorii.