Un bărbat din Vaslui s-a rătăcit din cauza ceții și a sunat la 112. Incredibil cum a fost găsit după 9 ore

Friday, 29 November 2019, 08:21 Sursă: Realitatea.net

Un bărbat de 31 de ani, din comuna Cozmeşti, care s-a rătăcit în cursul serii de joi, a fost căutat mai bine de nouă ore de pompieri, jandarmi şi poliţişti, scrie RealitateadeVaslui.net.

Adaugă părerea ta

Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Vaslui, bărbatul a anunţat la numărul de urgenţă 112 faptul că s-a rătăcit, dar le-a oferit salvatorilor date inexacte, motiv pentru care căutarea s-a desfăşurat cu dificultate.

”După aproximativ nouă ore de căutare, persoană rătăcită a fost găsită în apropiere de pădure, pe raza comunei Gârceni. Persoana rătăcită se adăpostise sub un copac, iar în momentul în care a fost găsită, era speriată și suferea de frig. Barbatului i s-au acordat îngrijiri medicale, a fost dus să se încălzească, iar acum este transportat spre locuința sa din satul Fâstâci, comuna Cozmești”, a spus Marius Stanciu, purtătorul de cuvânt al IJSU Vaslui.

 

Bărbatului i s-au acordat îngrijiri medicale, a fost dus să se încălzească, iar ulterior a fost transportat spre locuinţa sa din satul Fâstâci, comuna Cozmeşti. Detalii aici