Un bărbat din Maramureş dat dispărut a fost găsit în... scobitura unei stânci în Apuseni

Friday, 22 November 2019, 15:14, Sursă: Realitatea.net

Un bărbat din Maramureş dat dispărut, la începutul lunii, de către familie a fost găsit în Alba, ascuns în scobitura unei stânci din Munţii Apuseni, la o distanţă de aproximativ 15 metri de un drum naţional, a informat vineri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Adaugă părerea ta

Potrivit sursei citate, în timp ce patrulau, joi seara, pe DN75, la ieşirea din comuna Albac spre Scărişoara, poliţişti ai Secţiei 9 Poliţie Rurală Câmpeni au observat, la o distanţă de aproximativ 15 metri de şosea, în scobitura unei stânci, o persoană a cărei prezenţă în zonă nu era justificată.

"Bărbatul era incoerent în vorbire, nu avea asupra sa documente de identificare şi într-o stare de sănătate destul de precară. Bărbatul a fost condus la spital, iar poliţiştii au demarat activităţile în vederea identificării lui", transmite IPJ Alba.

În urma cercetărilor efectuate s-a reuşit stabilirea identităţii acestuia, fiind vorba de un bărbat în vârstă de 54 de ani, din Târgu Lăpuş, judeţul Maramureş, care era dat în urmărire, la nivel naţional, după ce a dispărut de la domiciliu, în data de 4 noiembrie.

Potrivit Agerpres, bărbatul va fi încredinţat familiei.