Coronavirus - România: 118054 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Sorin Grindeanu revine în politică, în echipa lui Marcel Ciolacu: E momentul în care PSD are nevoie de toți

Friday, 07 August 2020, 18:39 Sursă: Realitatea.net, expressdebanat.ro

Autor: Irina Chirtoc

”Îmi depun candidatura pentru prim-vicepreședinte pentru că am luat decizia să ma reîntorc în politică într-o echipă din care fac parte nu doar Marcel, eu și Gabi Firea… sunt mulți. Cred că e momentul în care PSD are nevoie de toți și e un moment în care toți trebuie să punem umărul și nu mă dau înapoi de la această chestiune”, a declarat, vineri, Sorin Grindeanu, citat de expressdebanat.ro

Dacă revine în politică, Grindeanu trebuie să renunțe la postul de Președinte al Autorităţii Naţionale pentru Comunicaţii (ANCOM), pe care îl ocupă din 7 noiembrie 2017.

 Sorin Grindeanu a intrat în politică în 1996, în PDSR. A fost deputat de Timiș din partea PSD, a condus CJ Timiș, iar între 17 decembrie 2014 și 15 noiembrie 2015 a fost ministru al Comunicațiilor în Guvernul Ponta. A fost numit prim-ministru în ianuarie 2017, cabinetul său fiind demis prin moțiune de cenzură câteva luni mai târziu, în iunie, de propriul partid, după ce a refuzat să demisioneze în urma unui conflict cu Liviu Dragnea privind remanierea guvernamentală. Ulterior, a fost exclus și din PSD.


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL