Coronavirus - România: 119683 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

SCHIMBAREA MAJORĂ pregătită de HBO: din 2015, nu se mai vede la TV

Thursday, 16 October 2014, 17:49 Sursă: Mediafax

Preşedintele-director general al Time Warner, Jeffrey Bewkes, a subliniat, miercuri, oportunităţile reprezentate de "cererea în puternică creştere pentru conţinuturile video de înaltă calitate".

Potrivit AFP, una dintre televiziunile de marcă în domeniu ale Time Warner este canalul cu plată HBO, celebru pentru serialele de succes "Clanul Soprano", "Totul despre sex" şi "Urzeala tronurilor".

"În 2015, vom lansa un serviciu HBO independent, prin internet, în SUA", a anunţat patronul postului, Richard Plepler, explicând că doreşte să "utilizeze toate mijloacele aflate la dispoziţia lor" pentru a seduce clienţi noi.

HBO deţine deja un serviciu care permite vizionarea online la cerere (Video on Demand, VOD), HBO Go, dar acesta este accesibil în prezent doar pentru abonaţii televiziunii, prin intermediul unei companii de cablu.

Noul produs, care va intra în concurenţă cu servicii de conţinuturi video difuzate în streaming, precum Netflix şi Amazon, vizează "10 milioane de locuinţe din SUA, care nu dispun decât de un acces la internet de mare viteză", dar nu şi de acces la televiziune prin cablu. Numărul acestora este în creştere, a spus Pleper, care vorbeşte despre o oportunitate care trebuie neapărat exploatată.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL