Articolele din categoria ACTUAL:

Cum să mănânci gratis la un restaurant Alt tip
CUM SĂ MĂNÂNCI GRATIS ÎN ORAŞ. Ideea unor tineri care au vrut să-şi impresioneze iubitele
Opt tineri de la un centru de plasament din Galaţi riscă să ajungă după gratii din... dragoste. Pentru a-şi impresiona iubitele, aceştia au găsit o variantă ingenioasă de a le scoate la cele mai luxoase restaurante din Galati, fără a plăti. S-au folosit de numele directorilor de la Protectia Copilului. Băieţii sunau în numele acestora la mai multe localuri şi îi convingeau pe patroni să le asigure mese gratuite. Norocul le-a surâs până ieri, când au fost prinşi în flagrant de poliţişti!
Campanie de conștientizare a vaccinării
Campanie de conștientizare a vaccinării
Un simplu vaccin poate ține departe numeroase boli ce ne amenință viața, fiind totodată și unul dintre cele mai ieftine şi de succes tratamente pentru sănătate. Pentru toți cei care nu sunt convinși de acest lucru, dar și pentru cei care cred în această soluție, dar vor să afle mai multe informații, Societatea Naţională de Medicina Familiei (SNMF), în parteneriat cu Oameni și Companii, organizează o campanie specială de conștientizare a importanței vaccinării.
Izvorul Tămăduirii
IZVORUL TĂMĂDUIRII. Ziua în care se face schimb de diferite obiecte. TRADIȚII de IZVORUL TĂMĂDUIRII
IZVORUL TĂMĂDUIRII. Creştinii sărbătoresc vineri IZVORUL TĂMĂDUIRII, sărbătoare din Săptămâna Luminată care ne arată poziţia şi rolul Maicii Domnului în lucrarea mântuirii. In fiecare an, in prima vineri dupa Paste, Biserica Ortodoxa sarbatoreste IZVORUL TĂMĂDUIRII. Este un praznic inchinat Maicii Domnului, menit sa arate rolul Fecioarei Maria in lucrarea mantuirii oamenilor. Numele de IZVORUL TĂMĂDUIRII aminteste de o serie de minuni savarsite la un izvor aflat in apropierea Constantinopolului.