Coronavirus - România: 55241 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Masca, OBLIGATORIE și în spațiile deschise din Giurgiu. Ce alte măsuri au anunțat autoritățile

Friday, 31 July 2020, 14:59 Sursă: realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc
Excepție de la această regulă vor face copiii care au sub cinci ani și persoanele care desfăşoară activităţi fizice intense sau care lucrează în condiţii solicitante, precum temperaturile ridicate sau umiditatea crescută.
 
Autoritățile au decis și interzicerea comercializării și consumului produselor alimentare şi al băuturilor alcoolice şi nealcoolice în spaţiile special destinate în intervalul 23:00 - 06:00. În afara intervalului menţionat, operatorii economici care desfăşoară aceste activităţi au obligaţia să se asigure că numărul clienților nu depășește numărul scaunelor și să limiteze activităţile care presupun interacţiunea fizică între clienţi, inclusiv dansul. 

Din 1 august se interzice și desfăşurarea activităţii cu publicul pentru operatorii economici din domeniul jocurilor de noroc, în intervalul 23:00 - 06:00, potrivit realitateadegiurgiu.net

Măsura privind obligativitatea purtării măștii de protecție în spații deschise a fost luată în peste zece județe. Este vorba despre Vâlcea, Teleorman, Călărași, Argeș, Dâmbovița, Brașov, Prahova, Buzău, Iași, Constanța și Vrancea.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL