Alegeri locale 2020 Vezi mai multe detalii

Masca devine obligatorie și în TULCEA, în spațiile deschise aglomerate

Thursday, 06 August 2020, 17:47 Sursă: Realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

Locuitorii din Tulcea vor trebui să poarte mască în pieţe, târguri, oboare, zone de aşteptare - staţii de autobuz, peroane, zone în care se desfăşoară serbări publice sau pelerinaje sau exteriorul obiectivelor turistice din localităţile Niculiţel şi Cerna.

Masca va fi obligatorie şi pentru cei care formează grupuri mai mari de şase persoane, prezente pe Faleza municipiului Tulcea - zona de promenadă, zona de îmbarcare/debarcare nave şi zona autogară/gară. Între orele 09:00-14:00 şi 18:00-21:00, tulcenii se pot plimba prin parcurile orașului doar purtând masca de protecție. La Babadag, în Piaţa Civică şi parcul central, masca va fi obligatorie în intervalul 18:00-23:00.

Masca devine obligatorie în Tulcea și la nunţi, botezuri, pomeni, la slujbele religioase care se desfăşoară atât în interiorul, cât şi în afara lăcaşurilor de cult (curţile şi perimetrele exterioare ale acestora), cu respectarea regulilor de distanţare fizică între enoriaşi. În toate celelalte spaţii deschise, precum intrările de bloc, în care se formează aglomerări de persoane, este recomandată purtarea măştii de protecţie şi respectarea regulilor de distanţare fizică, anunță realitateadetulcea.net

 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL