Alegeri locale 2020 Vezi rezultatele parțiale

Marcel Ciolacu acuză guvernul de ”terorism politic”: Rectificarea bugetară va fi corectată în Parlament

Friday, 14 August 2020, 15:20 Sursă: Realitatea.net

Autor: Irina Chirtoc

”O rectificare a răzbunării faţă de popor! O rectificare bugetară care nu rezolvă niciuna dintre marile probleme ale ţării, făcută în bătaie de joc şi în dispreţul realităţii! Tăierile de venituri, anunţate de Putere drept ”cele mai mari creşteri” nu doar că sunt contrare legilor în vigoare, dar ele sfidează realitatea dată de explozia preţurilor şi de scăderea nivelului de trai. O rectificare bugetară prin care Puterea şi-a asigurat continuarea unui terorism politic prin racolarea de primari din fonduri guvernamentale şi dovada clară a bătăii de joc faţă de viitorul României. Bani doar de rapt şi de racolat! Nu investiţii, nu sprijin pentru agricultura românească afectată de secetă sau pentru economia naţională pusă pe butuci de măsuri aberante”, a scris Ciolacu, pe Facebook.

Liderul interimar al PSD susține că, prin această rectificare, ”s-a vizat doar asigurarea luxului prezidenţial, prin care s-au premiat serviciile şi s-au penalizat instituţiile care şi-au permis să controleze tunurile date sub pretextul pandemiei”.

Executivul va aproba proiectul de rectificare bugetară în ședința de astăzi. Detalii despre cum vor fi împărțiți banii sunt disponibile AICI. 

 


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL