Coronavirus - România: 62547 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

La ecografie, a venit șocul: "E copilul diavolului! Mi se uită direct în suflet!" Ce purta în pântec

Wednesday, 11 September 2019, 12:28 Sursă: REALITATEA.NET

Iyanna Carrington a vrut să facă o ecografie, la 24 de săptămâni de sarcină. Tânăra mămică, de doar 17 ani, era speriată. Când a mers la doctor, însă, lucrurile au luat o turnură neașteptată.

Doctorița a pornit ecograful, iar pe ecran a apărut chipul unei fetițe dulci, care-i zâmbea. "O fetiță de toată frumusețea!", și-au spus, emoționați, părinții.

La un moment dat, medicul a schimbat unghiul. În clipa aceea, pe ecran a apărut chipul unui copil care părea că vine direct 'de la poarta Iadului'. Cei trei au văzut pe monitor o față crispată, cu ochi mari, ce păreau ieșiți din orbite, care le-a aruncat un zâmbet sinistru, demonic.

"E copilul diavolului!", și-au spus părinții, șocați peste măsură. Când doctorița i-a liniștit, spunând că imaginea este normală și că realitatea pare deformată din cauza poziției copilului, aceștia au început să glumească pe seama sperieturii. Și ce sperietură au mai tras!

Ulterior, au decis să pună pozele pe o rețea de socializare, spre amuzamentul familiei și cunoscuților.

"Din fericire, nu a fost nevoie de niciun fel de exorcizare. Îmi iubesc fetița la nebunie! Iubesc drăcușorul ăsta!", a glumit mama fetiței.

Aceasta a mai spus că tatăl micuței a fost mai șocat de vestea că va fi fetiță, decât de imaginea care-i apăruse în fața ochilor. "Raleek credea că va fi încă un băiat. Are deja doi", a spus Iyanna.

Vezi imaginile de la ecograf în GALERIA FOTO.

Citește și:

Un copil de 2 ani și-a UCIS mama, în mașină. Detaliul care i-a șocat pe polițiști

O tânără mămică a murit, ca urmare a unui groaznic incident provocat chiar de copilul său, în vârstă de 2 ani! Vezi cum s-a petrecut tragedia AICI.

Un copil de 2 ani și-a UCIS mama, în mașină. Detaliul care i-a șocat pe polițiști

Imagini terifiante, în Argentina! Misterul vițelușului-mutant cu față de OM. Cum arată creatura

Imagini terifiante, în Argentina. Un vițeluș-mutant cu față de OM a șocat! Cum arată creatura

Câțiva fermieri din Argentina au avut un șoc în momentul în care și-au dus vitele la păscut. Acolo, au găsit un vițel care avea un cap ieșit din comun: bietul animal aducea, mai degrabă, cu un pui de om.

Mutantul a fost găsit pe pășunea din apropierea unei ferme. VEZI AICI imagini cu creatura.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL