Coronavirus - România: 66631 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Fost ministru britanic conservator, arestat pentru viol

Sunday, 02 August 2020, 17:04 Sursă: realitatea.net, hotnews

Autor: Irina Chirtoc

Poliţia Metropolitană a anunțat, într-un comunicat, că a lansat o anchetă privind patru incidente separate care ar fi avut loc între iulie 2019 şi ianuarie 2020, la adrese din cartierele londoneze Westminster (unde se află Parlamentul britanic). Plângerea a fost depusă pe 31 iulie. Autoritățile nu au precizat decât că bărbatul are 50 de ani, este acuzat de viol și nu i se poate face publică identitatea din motive legale.

”Suspectul a fost eliberat pe cauţiune până va reveni în custodia poliţiei la jumătatea lunii august", mai transmite comunicatul.

Potrivit The Sunday Times, reclamanta susţine că fostul ministru a atacat-o și a forţat-o să facă sex, provocându-i traume care au necesitat internarea în spital. Presa locală menționează că abuzul ar fi avut loc în timp ce cei doi erau într-o relaţie.

Partidul conservator al premierului Boris Johnson a transmis, într-un comunicat, că acuzațiile sunt extrem de grave. "Luăm aceste afirmaţii foarte în serios. Având în vedere că această problemă este acum în mâinile Poliţiei, ar fi inadecvat ca noi să comentăm mai mult", se mai arată în comunicat, citat de hotnews.

 

 


Citeste totul despre:


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL