Coronavirus - România: 116415 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Biden, iritat de propunerea lui Trump de a face un test de aptitudini cognitive: Abia aștept o dezbatere!

Thursday, 06 August 2020, 00:31 Sursă: realitatea.net, Agerpres

Autor: Irina Chirtoc

”Nu, niciodată nu am făcut un asemenea test. De ce dracu ar trebui să fac un test?\"”, a răspuns Biden deranjat,  într-un interviu publicat miercuri.

Întrebarea despre test i-a fost pusă după ce echipa de campanie a lui Donald Trump, în vârstă de 74 de ani, a pus de mai multe ori sub semnul întrebării agilitatea mintală a contracandidatului său, cu trei ani mai în vârstă. Biden a vorbit adesea despre combaterea defectelor de vorbire, se bâlbâie în interviu şi revine de mai multe ori spunând \"\"Sunt pregătit să las poporul american să judece asupra sănătăţii mele fizice şi mintale\"\", a transmis echipa de campanie a actualului președinte, în susținerea apelului acestuia privind testul.

”Este ca şi cum v-aş spune, înainte de a veni în această emisiune, să facem un test pentru a vedea dacă luaţi sau nu cocaină. Ce părere aveţi? Sunteţi un narcoman?\"\", a continuat Biden în faţa jurnalistului postului CBS.

Biden a afirmat, în schimb, că abia așteaptă să aibă ocazia unei dezbateri împotriva lui Trump.

Ieșirea neaşteptată a candidatului democrat a provocat imediat o polemică pe reţelele de socializare. Jurnalistul CBS, Errol Barnett, a cerut echipei de campanie a lui Joe Biden să-i explice care este legătura dintre un test de aptitudini cognitive şi unul pentru depistarea consumului de droguri.

Luna trecută, într-un interviu care s-a viralizat rapid, Trump a anunțat că a ”excelat\"” la un test de aptitudini cognitive, menţionând că acesta a cuprins şi ”o întrebare pentru memorie”, în care participanților li se cere să repete cuvintele: om, femeie, bărbat, cameră (video), televizor. ”Am spus da, este om, femeie, bărbat, cameră (video)”, a precizat actualul președinte, citat de Agerpres.


Vezi mai multe


Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL