Coronavirus - România: 703776 de cazuri confirmate

Vezi mai multe detalii

Anca Alexandrescu, despre conflictul din alianța Pro București 2020: Este un simplu joc politic, îi prostesc pe alegători

Friday, 21 August 2020, 17:44 Sursă: realitatea plus

Autor: Irina Chirtoc

”Aceeași poveste se întâmplă și la Vrancea. Domnul Ponta a făcut o înțelegere cu PSD Vrancea și susține primarul PSD la Vrancea, dar și-a pus candidat la președinția Consiliului Județean. Părerea mea este că e un simplu joc politic, îi prostesc pe alegători în funcție de interesele pe care le au. E evident că acesta este jocul pe care îl face domnul Ponta. Și cu plimbarea asta de parlamentari de la un partid la altul, de la PSD, de la Pro România, se plimbă pe la toate partidele.

Este un joc care nu e numai legat de București 2020. Se vede că este un aranjament pentru niște afaceri. Eu nu cred că se pot certa vreodată, pentru că au o relație mai veche, din tinerețe. S-a tot vorbit în presă despre acest lucru. Mi-e greu să cred că se vor certa vreodată fundamental. Poate se ceartă așa, de ochii lumii, ca să câștige sau să piardă vreun mandat. Victor Ponta asta face de ceva vreme. Sau poate fi varianta în care Victor Ponta mai trădează încă un partener. Îl știm foarte bine pe Victor Ponta, îi stă în caracter acest lucru: a trădat-o pe Gabriela Firea, l-a trădat pe Adrian Năstase, l-a trădat pe Mircea Geoană și lista continuă.

În mod sigur e o înțelegere. Bogdan Cotigă nu are nicio vină în povestea asta, el este un jurnalist foarte bun, îl cunosc, a fost acreditat ani de zile pe Primăria Municipiului București din partea ziarului Ring. Probabil că este victima aranjamentelor lui Victor Ponta și ale lui Robert Negoiță. De foarte mulți ani, el lucrează cu familia Negoiță și probabil că are niște interese, înțeleg că el și locuiește acolo, la Confort City. Sunt mai mulți politicieni români care au avut apartamente acolo pentru că Robert Negoiță a oferit la niște prețuri mici multor oameni și din politică, și din presă apartamente acolo”, a spus Anca Alexandrescu.

După dezvăluirile făcute de fostul procuror Mircea Negulescu, Victor Ponta mai primește o lovitură - primul conflict în interiorul Alianței PRO București 2020, transmite Realitatea Plus. Asta după ce fondatorul Robert Negoiță și-a trimis oameni să candideze și în afara Capitalei. Mai exact, în Popești Leordeni, acolo unde edilul Sectorului 3 are interese imobiliare importante. Culmea este că, în prezent, primăria din Ilfov este condusă de un membru Pro România, partidul lui Victor Ponta. 

Omul trimis de Negoiță la Primăria Popești-Leordeni este Bogdan Cotigă, un fost jurnalist care a mai lucrat la primăria edilului din Sectorul 3 al Capitalei, dar și la o firmă deținută de familia Negoiță. Bogdan Cotigă și-a început campania printr-o serie de filmulețe pe Facebook în care îl critică dur pe actualul primar pentru că, spune el, timp de patru ani nu ar fi fost în stare să construiască un parc și că n-a reabilitat un drum. Toate aceste terenuri se află în proprietatea lui Negoiță, care deține un ansamblu rezidențial în Ilfov.

 

 

 

 

Alte articole din: ACTUAL
Alte articole din: ACTUAL