Semne ale atacului cerebral care apar cu mult înainte de declanşare. Nu le ignora!

 
Semne ale atacului cerebral
Semne ale atacului cerebral

Bolile de inimă se numără în continuare printre principalele cauze ale mortalităţii în România! Sedentarismul, alimentaţia bogată în grăsimi şi fumatul sunt factori care te pot duce periculos de aproape de un atac cerebral.Ultimele cercetări spun însă că, în majoritatea cazurilor, lovitura fulgerătoare a atacului cerebral poate fi prevăzută. Corpul nostru este un mecanism complex, care are grijă întotdeauna să ne anunţe de dificultăţile prin care trece, transmiţând semne timpurii, care nu pot fi ignorate. Oferă-ţi o şansă la viaţă şi citeşte despre aceste avertismente adesea trecute cu vederea!

Atacul cerebral are semne prevestitoare!

Percepi atacul cerebral ca pe un dezastru care vine din senin şi pe care nu îl poţi anticipa? Studiile spun că, în majoritatea cazurilor, această afecţiune care poate fi mortală are semne timpurii!


Semnele care trebuie să te îngrijoreze sunt asemănătoare atacului cerebral, singura deosebire fiind că acestea sunt repede stopate. Iată la ce simptome trebuie să fii atentă!

Slăbăciune musculară. Cuiva drag îi este dificil sau chiar imposibil să mişte mâna, piciorul sau faţa, deşi nu suferea de astfel de probleme anterior? Este posibil să fie victima unui accident ischemic tranzitor. De asemenea, greutatea de a schiţa un zâmbet, ridicând ambele colţuri ale gurii la acelaşi nivel, este un alt indiciu de care trebuie să ţii cont.

Citeşte continuarea pe divahair.ro.

PROMOTIE LA eMAG! OFERTELE POT FI CONSULTATE AICI!!!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?