S-a îmbogăţit după ce a trimis un email către FACEBOOK. Cum a fost posibil?

S-a îmbogăţit după ce a trimis un e-mail către FACEBOOK
S-a îmbogăţit după ce a trimis un e-mail către FACEBOOK

Vânătorii de erori de pe Internet se pot îmbogăţi dacă ştiu cum să găsească micile gafe lăsate în urmă de programatori.

Citește și

Articol partener

PLAYTECH.RO

Melodia care produce cele mai multe accidente. Este în limba română şi te distrage de la condus

Articol partener

TABUHIGHLIFE.RO

Ciara, însărcinată pentru a patra oară, la 37 de ani

Articol partener

BZI.RO

Mihai Mărgineanu, șocat de ce a văzut în Vama Veche! „Voi știți ce mai fac copiii voștri?!”

Articol partener

LUMEAPOLITICA.RO

Surse: Coaliţia s-a răzgândit şi vrea să mute iar data alegerilor prezidenţiale

Articol partener

PUTEREA.RO

Fost ministru al Agriculturii: Peste 90% dintre fermierii români nu sunt performanți  

Articol partener

NEWSBUCURESTI.RO

Informații digitale în timp real pentru călătorii din Gara de Nord

Articol partener

ECOPOLITIC.RO

IGPR: Când fac cumpărături online, o treime dintre adulţi nu verifică dacă pagina magazinului e reală

Actual

Florin Piersic, mutat cu avionul SMURD din Cluj la un spital din București
Florin Piersic, mutat de urgență din Cluj la București, cu un avion SMURD care a părăsit un exercițiu NATO din Ungaria. Primele IMAGINI cu transferul pacientului
Florin Piersic se află într-o aeronavă SMURD care îl aduce din Cluj, unde a fost supus unei intervenții chirurgicale, la București. Aeronava urmează să aterizeze pe aeroporul Băneasa, iar marele actor va fi transportat la un spital pentru îngrijiri medicale.  

Primul limitator de viteză inteligent din România. Foto: captură video
Primul limitator de viteză inteligent din România va da bătăi de cap șoferilor. Se ridică automat când senzorii detectează o viteză mai mare de 30 km/h
Primul limitator de viteză inteligent din România a fost implementat cu succes și se anunță că va da bătăi de cap șoferilor care nu respectă regulile de circulație. Dispozitivul se activează automat atunci când senzorii săi percep că mașina care se apropie depășește viteza de 30 km/h. Această inovație tehnologică are rolul de a reduce numărul accidentelor de circulație cauzate de viteza excesivă și de a încuraja respectarea limitelor legale de viteză. 

Încă o bancă din România a fost înghițită de o rivală
Încă o bancă din România a fost înghițită de o rivală. Tranzacția va propulsa cumpărătorul în Top 10 al celor mai mari bănci din țară
O nouă bancă din România a fost absorbită de un concurent, ceea ce va duce cumpărătorul în rândul celor mai importante zece instituții de acest gen din țară.

Cum arată casa lui Gheorghe Dincă în 2024. Imagini cu locuința „Monstrului din Caracal” la mai bine de 5 ani de la dispariția fetelor
Cum arată casa lui Gheorghe Dincă în 2024. Imagini cu locuința „Monstrului din Caracal” la mai bine de 5 ani de la dispariția fetelor
Casa lui Gheorghe Dincă, cunoscut ca „Monstrul din Caracal”, rămâne un simbol al ororii și tragediei care au avut loc acum aproape cinci ani în acest mic oraș din România. Deși timpul a trecut, iar Gheorghe Dincă își execută acum pedeapsa în Penitenciarul Craiova, casa sa păstrează amintirea unor evenimente înspăimântătoare.

știință și tehnologie

Astronauții au diverse impresii despre mirosurile cosmice (Profimedia)
Cum miroase în spațiul cosmic şi cum și-au dat seama astronauții?
Puțină lume și-a pus întrebarea dacă spațiul cosmic miroase, asta și pentru că foarte muți consideră că spațiul, fiind aproape vid, n-ar trebui să aibă miros. Pe de altă parte, chiar dacă ar avea, cum l-ar putea simți astronauții?

Pastile de sodă caustică (hidroxid de sodiu)
Soda caustică topește plasticul? Răspunsul este surprinzător
Hidroxidul de sodiu, cunoscută drept soda caustică, este un compus chimic extrem de reactiv, cunoscut atât pentru efectele benefice de curățire, cât și pentru cele distructive, în special în contact cu pielea. Datorită acestei reactivități ridicate, poate reacționa cu multe substanțe, inclusiv unele tipuri de plastic. Este util să știm care sunt aceste tipuri, pentru că o serie de ustensile casnice care pot intra în contact cu soda caustică, în timp ce spălăm, sunt din plastic

 Levitația a devenit posibilă
Invenție revoluționară demnă de filmele SF. Levitația a devenit posibilă. Cum am putea vedea oameni plutind în aer
Cercetătorii de la Institutul de Știință și Tehnologie din Okinawa (OIST) au descoperit un material special, pe bază de grafit, care are capacitatea de a pluti în aer fără a avea nevoie de orice fel de intervenție externă. Descoperirea lor a stârnit admirația comunității științifice, având potențialul de a fi considerată invenția secolului.

Instagram își modifică algoritmul pentru a promova conţinutul original. Schimbări majore și în ceea ce privește Reels
Instagram își modifică algoritmul pentru a promova conţinutul original. Schimbări majore și în ceea ce privește Reels
O nouă schimbare a modului în care funcţionează algoritmul de recomandări al Instagram va aduce mai sus conţinutul original şi va penaliza agregarea conţinutului. Mai exact, vorbim aici despre conturile care nu au conținut propriu, ci postează conținutul altora.

Ultimele stiri

Klaus Iohannis și Joe Biden. Foto: Profimedia
Președintele Klaus Iohannis, primit de Joe Biden, la Casa Albă
Preşedintele Klaus Iohannis a fost primit marţi, la Casa Albă, de preşedintele Statelor Unite ale Americii, Joe Biden. Întâlnirea a fost anunțată, inițial, la ora 20:30, ora României, însă a fost amânată până la ora 21.00. Vizita pe care o face Klaus Iohannis pe pamânt american va dura două zile. Evenimentul este urmărit de la fața locului de trimisul special Realitatea PLUS în Statele Unite, Ana Maria Păcuraru.

Imagini cu fiul lui Nicolae Ceaușescu la vârsta de 76 de ani. Valentin Ceaușescu, figura cheie în istoria Stelei
Imagini cu fiul lui Nicolae Ceaușescu la vârsta de 76 de ani. Valentin Ceaușescu, figura cheie în istoria Stelei
Valentin Ceaușescu, fiul fostului lider al României, Nicolae Ceaușescu, și una dintre personalitățile principale implicate în triumful memorabil al Stelei București în finala Cupei Campionilor Europeni din 1986, și-a făcut recent apariția la Cercul Militar Național pentru a sărbători 38 de ani de la acea realizare istorică.

Cum să ai o digestie bună după mesele încărcate de Paște. Ceaiul minune care te scapă de griji
Cum să ai o digestie bună după mesele încărcate de Paște. Ceaiul minune care te scapă de griji
După mesele copioase de Paște, în care românii savurează o varietate bogată de preparate tradiționale, precum drob de miel, friptură de miel, ciorbă de miel, cozonac, pască și ouă, uneori este nevoie de o mână de ajutor pentru digestie și relaxare. Aici intervine ceaiul Oolong, mai puțin cunoscut la noi, dar cu proprietăți reale în ameliorarea disconfortului gastric și a stării de oboseală.

Noi detalii în cazul tragediei de la Crevedia. Patronii benzinăriei au depus plângere penală împotriva pompierilor
Noi detalii în cazul tragediei de la Crevedia. Patronii benzinăriei au depus plângere penală împotriva pompierilor
Patronii firmei care opera depozitul cu gaz petrolier lichefiat care a explodat anul trecut în localitatea Crevedia din judeţul Dâmboviţa au depus o plângere penală împotriva a trei comandanţi ai intervenţiei, acuzându-i de abuz de autoritate, neglijenţă în serviciu şi alte infracţiuni, informează news.ro.



Vezi emisiunile Realitatea Plus