Rovana Plumb:"Organizația de femei a PSD o susține pe Viorica Dăncilă ca șef al partidului "

 

Președintele Organizației de Femei a PSD este ferm coinvins că Viorica Dăncilă poate face față cu brio funcției de președinte al partidului.

Organizaţia de femei a PSD o va susţine pe premierul Viorica Dăncilă pentru preşedinţia partidului, în cazul în care aceasta va candida, a anunţat, luni, preşedintele organizaţiei, Rovana Plumb.

"Dacă doamna preşedinte Viorica Dăncilă va candida la funcţia de preşedinte PSD, organizaţia de femei, pe care o cunoaşteţi, întotdeauna unită şi solidară, cu siguranţă va vota pentru Viorica Dăncilă", a afirmat Plumb, după întâlnirea femeilor social-democrate cu premierul Viorica Dăncilă.


Ea a spus că Viorica Dăncilă va putea face faţă funcţiei de preşedinte al PSD.

"Noul preşedinte al PSD trebuie să fie o persoană puternică, fermă, care să ştie care sunt paşii următori pentru PSD, format din noi, din toţi membrii, care am înţeles votul dat pe data de 26 mai. Sigur că se analizează în continuare şi sunt convinsă că doamna Viorica Dăncilă va putea face faţă", a adăugat Rovana Plumb.

Ea a mai spus că nu candidează la congresul partidului pentru niciuna dintre funcţii.

Săptămâna viitoare, potrivit ei, se va stabili calendarul de acţiuni până la congres, menţionând că organizaţia de femei va solicita un număr mai mare de delegate la congres, "în conformitate cu prevederile statutare, dar şi cu faptul că organizaţia de femei reprezintă 45 la sută din numărul total de colege şi colegi care reprezintă PSD". 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?