Rareş Bogdan, veste groaznică după ce s-a decis suspendarea emisiei Realitatea TV

 

CNA a decis suspendarea emisiei postului Realitatea TV în data de 17 ianuarie, timp de 10 minute, iar pretextul îl reprezintă relatarea evenimentelor din data de 10 august 2018, de la mitingul Diasporei.Rareş Bogdan a participat la şedinţa CNA-ului, în care s-a decis acest lucru. Realizatorul Realitatea TV spune că s-a urmărit ca postul să fie pus în genunchi.

"Sunt şocat, nu-mi vine să cred. Am încercat să-mi păstrez calmul, le-am explicat că am dorit să reflectăm corect lucrurile. M-am simţit ca la şedinţele din anii '50. Bine că mi-am păstrat calmul, chiar umorul la un moment dat. Am fost de la început şarjat, iar unul dintre membrii CNA-ului mi-a spus că dacă n-ar fi fost Realitatea, n-ar fi existat circul de după 10 august. Suspendarea emisiei este extrem, extrem de gravă. Asta ţine de libertatea presei. Vom sesiza ambasadele, Comisia Europeană. Am fost acuzaţi că am criticat jandarmii, că am incitat oamenii. Au fost acuzaţi Oreste Teodorescu, Doru Mărieş. I-au atacat pe Edi Pastia, pe Cartianu, pe Ciocăzanu. Am fost acuzaţi de incitare. Le-am arătat imaginile de calmare. N-a contat absolut nimic. Am sperat că membrii CNA-ului vor avea decenţa să conştientizeze că n-am făcut altceva decât să informăm. Ei şi-ar fi dorit ca Realitatea TV şi Digi să nu existe. Să sancţionezi un post TV că informează corect mi se pare incalificabil! Ne-au acuzat că am manipulat în momentul respectiv. Ne-au acuzat că am folosit termenul gazare, că oamenii n-au fost gazaţi. Sunt 850 de plângeri la Parchet că oamenii au fost gazaţi. N-a contat nimic. Au dorit un singur lucru: să fim puşi în genunchi.

Trebuia să dăm ce au dat restul televiziunilor, conform lor. CNA a considerat o încercare de manipulare şi de ameninţare. Mi s-a spus că am incitat la violenţă. Noi am cerut calm, linişte, iar post-evenimente am cerut să ni se spună cine sunt vinovaţii. Cei 6 care au votat suspendarea emisiei merită toată desconsiderarea! Nu poate CNA să impună existenţa a doar 3 televiziuni care prezintă evenimentele deformat. Eu nu sunt un moderator iubit, ci poate foarte iubit, în care oamenii au încredere, pentru că le-am câştigat încrederea. Eu am fost calm la şedinţa CNA! Cât am fost eu în sală, nu s-a vorbit de suspendare, ci de amendă. Este un prim pas spre închiderea Realităţii TV, pentru că aşa se procedează. Prima dată se dă închidere de emisie 10 minute, apoi de 30 de minute, iar a treia oară se suspendă licenţa! Am lacrimi în ochi pentru ceea ce s-a întâmplat. Nu-mi vine să cred", a spus Rareş Bogdan la Realitatea TV.

Citiţi şi ştirea iniţială:

CNA suspendă emisia postului Realitatea TV!

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Ce n-a transmis corect de a sup[art occidentul democrtic,ca parchetul e cercetata de CSM
16 Jan 16:07
Dl Revolutionar sunteti de-ai lui Dan Iosif,Dinca si Mărieș ,de ai va intreb,ce dracu,ă[ ierati,a transmis Relitatea TV de a supărat occidentul ?Luati apăraea emisiunii,nu aă[rati CNA,ca el e forma polivalentă a controlului ca până si Realitaea Tv sa fie corecta.Imi vorbiti de PSD,nu spuneti nimic de dl Dragnea,dar inteleg ce vreti sa spuneti,si nu imi spuneti ce a sesizat incorect Realitaea tv cu mitingul revolutionar din 10 august ?Ca asa din politică in politic[,ajungem la hastagi.
Răspunde
0 0
Loredana
16 Jan 10:45
Eu cred ca CNA si-a depasit cu mult atributiile. In prezent, mai mult ca oricand, se comporta ca o instanta discretionara de judecata, fara a avea atributii in domeniu. La cate insulte, instigari la violenta, minciuni, atacuri la persoana, se spun zilnic pe RomaniaTv si Antena3, aceste posturi trebuiau de mult inchise. CNA ar trebui actionat in judecata, pentru daune morale si materiale. Je suis RealitateaTv!
Răspunde
0 0
Valeria
16 Jan 08:19
SUSTI REALITATEA TV..... si eu mai urmaresc Antena 3... doar asa pot sa fac o mare, mare diferenta intre ADEVAR (Realitatea TV) si MINCIUNA (Antena 3).....
Răspunde
0 0
Nu invătati nimic,nimic ajungeti
16 Jan 04:49
Dl care se minuneaza că, cineva cere corectitudine chiar si de la România Tv,nu a intles ca o informatie detorsionată si manipulată politic este o tradare de tara,pentru ca e preluata de occidentul stapân ,ca un caz care nu mai necesita justificare adevarului,a spus-a o televiziune condusa de oameni responsbili fata de ce primesc si de unde primesc instructini.Criticati,feții mei,fapte ale persoanelor,dar nu inventati stiri grave,care afecteaza tara si prestigiul ei,tocmai pentru un motiv simplu ca vreti guvernarea prin codosie,nu prin proiecte.Aproo,ce masuri sociale propune partidul dv !
Răspunde
0 0
Dragos
15 Jan 21:04
Trebuiau sa va sancționeze, ati excitat lumea sa produca dezordine. Asta ar trebui sa fie un avertisment pentru voi, trebuie sa aveți grija atunci când incitati oamenii la violență , nu trebuie călcat pe cadavre pt ati atinge scopul.
Răspunde
0 0
Pascu
15 Jan 20:30
Haideți la ora suspendării sa deschidem toate televizoarele pe Realitatea TV. Sa arătăm prin rating susținerea pentru Realitatea TV
Răspunde
0 0
ioan
15 Jan 18:51
Sunt îmotriva cenzurii, fie ea comunistoidă bolșevică fie de dreapta. Dacă nu-ți place schimbi canalul , cum se explica în unele luări de cuvânt ale unor PiSDiști, dar nu le oprești emisia. Într-un fel totuși cred că meritați acest lucru dar nu pentru transmisia din 10 aug. 2018, Fonfăitul ăla și gângav hodoroagă , care cred că e un obsedat în rău față de o persoană care totuși a fost președintele României, căruia cu mitocănie la începutul unei emisiuni a fost invitat a început trogloditul cu afirmația...NU VĂ POT SUFERI !!! Halal emisiune moderată cu imparțialitate jurnalistică !!! Iată că nici Dl. Băsescu și nici PMP ( pe care fonfăitul gângav...plătiții ore la logoped, ca să poată fi înțeles de toți spectatorii de la emisiunile TV) pe care nu scapă prilejul să-i murdărească cu balele lui !!! Ce treabă are fonfăitul cu cât de mare este un partid sau altul și ce audiență are ??? L-a rugat cineva să își ofere votul unui anumit partid ??? De ce nu-i critică și aparițiile TV ale lui JIJI ??? că-i arată ăsta cine este !!! Oricum la emisiunile fonfăitului nu mă uit de mult timp ci numai la câteva unde sunt invitați de la care am ce primi informații cu adevărat utile ( nu de la niște ,,,țâști, bâști !!)
Răspunde
0 0
maria
15 Jan 18:42
Oameni buni!! Haide-ti in ziua aceea sa inchidem toti televizoarele pe celelalte posturi ale psd-istilor! numai asa vom invinge! Impreuna! Si trebuie sa iesim in strada! Mai oameni buni , nu mai avem nimic de pierdut! SUNT MAI MULTI PENALI SI HOTI DECAT OAMENI CINSTITI!sI SEFUL LOR ESTE HOTUL DE DRAGNEA!
Răspunde
0 0
Revolutionar
15 Jan 18:04
Nu se mai poate asa! Mai avem pana la vot, dar atunci sancțiunile cetățenilor pentru PSD trebuie sa fie dure. PSD are nevoie de un soc electoral pentru a se cerne pleava de grauntele bune. Nu putem asista la nesfârsit la atitudinea lor nemernica, iar noi sa fim imuni. Cauta pe orice cale sa ne bage pumnu-n bot. Pai pana cand cred ei ca mai rabdam? Daca luam exemplu de la Franta pentru a schimba guvernarea? Trebuie doar mobilizare, forță interioară si spirit de român. Mai sunt români adevărați în țara asta? Ori ne lăsăm dusi de val iar si iar încă 30 de ani? Va place asa?
Răspunde
0 0
Lazar
15 Jan 17:57
Statul paralel contraataca prin slugile acoperite din toate structurile statului roman ! Abuzuri, abuzuri, abuzuri ... nu ar mira ca unii dintre puscariasii eliberati sa fie folositi la actiuni de intimidare !???
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?