Rareş Bogdan, virulent. Mesaj din "Paraziţii" către politicieni: "Aveţi reducere când mergeţi la..?"

 
Rares Bogdan
Rares Bogdan
FOTO: Realitatea TV

Rareş Bogdan a aflat cu uimire că infractorii care primesc până la 5 ani de închisoare cu executare pot sta acasă, fără niciun fel de supraveghere. Senatul a adoptat luni, în calitate de primă cameră sesizată, modificarea legii privind executarea pedepselor (legea 254/2013) în sensul introducerii posibilității ca infractorii condamnați pentru fapte fără violență să facă închisoare la domiciliu, după ce Curtea Constituțională a respins parțial proiectul.

"Aud doar abandonăm, oamenii aşteaptă semnale de la cei pe care i-au ales. Pare totul pierdut sau abandonat în mâna unor infractori. Nu reuşim să luăm bani europeni. Acest stat a fost confistact, trecut pe persoană fizică. Printre cei din jurul lui Dragnea se află Slugărel Gargamel sau pe numele lui de botez, Tudorel Toader. Acest domn a luat o mare ţeapă: a minţit ordinar. Anunţă o bombă: că va face pe deşteptul în faţa naţiunii şi că va încerca să manipuleze. Tudorel Toader a minţit cu neruşinare, trebuie să plece. Îl voi urmări mâine şi-i rog pe psihiatri să-l urmărească atenţi marţi, de la ora 18.00. Cum face grimase.

De la Bucureşti la Cluj vom face pe drumuri 8-9 ore. De la Iaşi la Bucureşti vom face cât vrea bunul Dumnezez. Toţi banii, 2 miliarde de euro pierduţi, sunt pentru dezvoltare regională. Mai sunt 30 zile până celebrăm Centenarul. Stăm prost. UDMR îl face iresponsabil pe şeful Comisiei Europene. Ce a spus Juncker? Că 1 Decembrie este o sărbătoare a Europei, nu doar a României", a spus Rareş Bogdan.

Realizatorul Realitatea TV a enunţat, apoi, rezultatele unui sondaj Avangarde, dar s-a referit şi la legea închisorii la domiciliu, care pare a fi dată cu dedicaţie.

"41 la sută dintre români sunt pro-UE. Aveam unul cu 49 la sută sunt pro-UE. 87 la sută dintre români vor ca SUA să continue lupta anti-corpuţie din Romania. Doar 9 la sută dintre români vor ca ţara noastră să aibă relaţii strânse cu Rusia.

Am mai văzut ceva: că a trecut o lege care permite celor cu pedepse sub 5 ani să execute pedeapsa la domiciliu, fără brăţară. Iertaţi-mi limbajul, dar în Paraziţii este un text care i se potriveşte politicianului român: Aveţi reducere când mergeţi la c..ve? Este incalificabil. Dacă ai o proprietate ca a lui Dragnea devine o plăcere să-ţi petreci puşcăria acasă", a fost concluzia tristă a lui Rareş Bogdan.

Citiţi şi:

Gabi Firea, SMS către Rareş Bogdan, în timpul emisiunii

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?