R. Bogdan, după decizia președintelui: „Dragnea conduce România. Iohannis, chiriaș la Cotroceni”

 

Jurnalistul Rareș Bogdan a declarat la REALITATEA TV că președintele României, prin decizia sa de a o accepta pe Viorica Dăncilă ca premier, devine părtaș la o guvernare iresponsabilă. „Klaus Iohannis va fi un simplu chiriaș la Cotroceni”, a spus Rareș Bogdan.

Jurnalistul Rareș Bogdan este sceptic în ceea ce privește un viitor mandat al președintelui. „Voi rămâne alături de domnia sa, dar mi-e teamă că foarte mulți oameni s-au despărțit de domnia sa. Este o revoltă împotriva domnului președinte și apar alternative: Cioloș, Hurezeanu”, a spus Rareș Bogdan la REALITATEA TV. 

Jurnalistul spune că președintele a acționat precum un pompier, însă acest lucru poate fi considerat o slăbiciune. „A stins flăcările. Echilibrul, decența vor fi considerate drept slăbiciune. Are tot dreptul să conducă cum dorește România, dar riscă să fie huiduit în stradă. Poate să trimită înapoi legile, dar toată lumea știe că vor trece și că nu le va bloca”, a declarat jurnalistul.

Cel mai grav lucru este legat de România: e important că în acest moment președintele devine părtaș la o guvernare iresponsabilă”, a spus Rareș Bogdan care nu a înțeles de ce PSD mai merită o șansă după ce s-a dovedit de două ori iresponsabil și incoerent. 

„PSD va băga în continuare mâna în buzunare, iar responsabilitatea o va împărți cu președintele României. Liviu Dragnea este omul care conduce în realitate România, care l-a pus cu botul de labe pe marele neamț de la Sibiu”, a declarat Rareș Bogdan, care a precizat că președintele Klaus Iohannis va fi un simplu chiriaș la Cotroceni. „Majoritatea ar fi cerut altceva, nu trebuie să ne gândim la el ca la un candidfat fiabil pentru 2019”, a conchis jurnalistul la REALITATEA TV. 

 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
amar
18 Jan 09:54
Nu mai poţi nu te oftici . Ce te mai învaţă Base . să mai critici pe alţii crezi că se uită cineva la tine incultule ce eşti ,atrocitate numai rău ai adus în ţară deplasatule ,uităte la tine cum arăţi ,uităte în oglindă şi ai să vezi un cioflingar cu toate gunoaele tale din jurul tău . Să putrezeşti gunoiule .
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?