Rădulescu, despre homosexuali: "Se nasc aşa cum se naşte omul cu o maladie. Deformaţie sexuală"

 

Deputatul PSD Cătălin Rădulescu a declarat că este dezamăgit „ca român și medic” după invalidarea referendumului din 6-7 octombrie privind redefinirea familiei. „Orientarea sexuală, alta decât cea firească între un bărbat și o femeie, este una bolnavă”, a spus parlamentarul, într-un atac de o duritate extremă.

„Sunt dezamăgit eu, ca român, o să vorbesc ca medic și român. Când eram mic, când stăteam la masă, bunicul spunea rugăciunea, el mânca primul și apoi noi, asta a fost familia noastră românească, am sperat că românii vor înțelege să iasă la vot, faptul că partidul meu nu s-a implicat cum trebuia, noi trebuia să ne fi implicat punând sigla PSD, că susține referendumul", a spus acesta.

"Românii nu au înțeles că trebuie schimbată o noțiune, când românul nu înțelege anumite lucruri, teama mea este că va începe ceva foarte urât pentru poporul nostru, probabil se va cere modificarea Codului Civil, probabil că ceilalți care sunt avantajați că referendumul a picat vor spune că dacă poporul român nu a acceptat modificarea, soții pot fi modificați în doi bărbați sau două femei. S-a ajuns la aberații din care nu vreau să fiu părtaș, nu vreau să fiu părtaș la schimbarea neamului strămoșesc. În timp ce noi făceam referendum, în Franța se decidea că viață sexuală poate începe la 13 ani, iar în Marea Britanie, dacă părintele nu acceptă ca băiatul să meargă cu fustă la școală va fi decăzut din drepturi părintești. Orientarea sexuală, alta decât cea firească între un bărbat și o femeie care trebuie să facă copii, este una bolnavă. Este o anatemă medicală. Acești oameni bolnavi trebuie să fie tratați ca atare. Ca medici, să îi tratăm, este o boală sexuală. Atâta timp cât PSD nu s-a implicat, cine să deconteze. Am fost singurul partid care am susținut acest referendum din punct de vedere al sufletului, nu știu de ce nu ne-am asumat", a mai spus Catalin Radulescu.

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Fane
09 Oct 07:13
Daca consideram cine face cel mai mult rau COPIILOR, atunci de departe sint traditionalistii. Daca pirtzarii fac gramezi de rahati, traditonalistii triaza, constient si premeditat, dreptul la viata al propriilor copii dupa criterii inumane fara sa dea nici o socoteala. Multi dintre traditionalisti pot fi foarte usor incadrati la categoria obsedati si agresori sexual prin fetisurile si modul de comportament social. Cei care intretin prostitutia si coorvasaria sint, de departe, iarasi, traditionalisti. Traditionalistii sint cei care intra si strica familia altuia, care folosesc sexual femeile si le mint ca se vor casatori chiar daca ei sint imaturi si incapabili. Cei care bat femeile si copii, iarasi in majoritate, sint traditionalistii. Ar cam trebui ca traditionalistii sa isi aduca aminte si de obligatii nu numai de beneficii ... traditionalistii ar trebui sa isi merite stima si respectul ...
Răspunde
0 0
Alin
09 Oct 02:23
De la început a fost bărbatul și femeia care se unesc și formează familia, ce e altfel e perversiune, cum va arata lumea peste 80 de ani sa nu zic mai mult dacă toți ne vom pervertii? , cum se vor face copii ca să mai exsiste omenire peste 100 de ani?, eu zic ca dacă acei oameni sunt bolnavi, trebuie tratați, ce faci cu un om bolnav, nu cauți un tratament să-l vindece? Mi se pare absurd sa accepți acea boala ca și ceva normal, nu zic ca trebuie marginalizați dar nici promovați, cele mai multe boli sunt mentale, și una e homosexualitatea, nu cred ca se poate trata cu medicamente poate cu ceva terapii sau consiliere, nu știu trebuie încercat sa scăpăm de boala asta ca va distruge lumea întreaga
Răspunde
0 0
Elisav
08 Oct 20:37
Te felicit domnule deputat ca ai curajul sa vorbesti despre aceasta specie bolnava de oameni si care vrea sa te oblige sa fi ca si ei
Răspunde
0 0
Claudia
08 Oct 20:23
Pana una alta se vede treaba ca ala cu maladia esti mataluta. Asa ca mai bine taci si da-ti palme-n oglinda, nesimtitule!
Răspunde
0 0
ana
08 Oct 18:18
#Romaniatoleranta
Pentru toti care posteaza pe Facebook, mesaje homofobe, am niste "noutati":
Calculatorul si Intelligenta Artificiala de care va folositi zi de zi a fost inventata de Alan Touring, un englez care a spart codul Enigma in al doilea razboi mondial, caruia intreaga Europa ii datoreaza libertatea.
El a fost un homosexual obligat sa faca terapie cu hormoni ca sa fie "normal" ceea ce l-a si omorat intr-un final.
In 2014 Regina Elisabeta a formulat in public pardonarea lui si scuze oficiale pentru nedreptatea care i s-a facut!

Deci, daca sunteti atat de indignati de astfel persoane si le desconsiderati intratat, inclusiv pe Alan, va rog, nu mai folositi Internetul.
Răspunde
0 0
Elisav
08 Oct 20:48
2 Nu a inventat cumparat si gaura din macaroane,sigur esti homalau ca ai aperi asa ,eu cred ca voi sunteti foarte speciali si trebuia sa fiti deja pe Marte nu aici pe pamant printre oameni nornali
0 0
Gogu de la aprovizionare
08 Oct 17:58
Mitraliera,eu zic sa taci.Ai fi facut mai bine sa votezi pentru homo,vei avea nevoie dupa ce iesi din parnaie.Treaba ta,ai sa regreti.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?