Protestul taximetriștilor impune restricții de circulație! Ce rute trebuie să evitați

 
Protest al taximetriștilor
Protest al taximetriștilor

Protestul taximetriștilor impune restricții de circulație în centru Bucureștiului. Traficul pe principalele bulevarde va fi blocat până în această seara la ora 18.00. 

Mai exact, se vor impune restricții pe Șoseaua Kiseleff, de la Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei. La nevoie se va restricţiona traficul şi pe Str. Paris şi breteaua care leagă Bd. Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei.

Și în fața Guvernului, circulația va fi resistematizată și se va desfășura pe două benzi pe sens: între Bd. Aviatorilor şi Cal. Victoriei, respectiv Bd. Lascăr Catargiu.

Totodată, Poliția Rutieră recomandă ruta alternativă: Bd. Aviatorilor - Bd. Aerogării – Şos.Bucureşti-Ploieşti, dar și - Bd. Ion Mihalache – Bd. Mareşal Averescu și Bd. Mărăşti. 

CIRCULAȚIE RESTRICȚIONATĂ ÎN CENTRUL CAPITALEI 

Şos. Kiseleff - de la Arcul de Triumf până la Piaţa Victoriei
de la Arcul de Triumf până la Piaţa Presei Libere 


Str. Paris şi breteaua care leagă Bd. Iancu de Hunedoara de Piaţa Victoriei 
Piaţa Victoriei va fi resistematizată, prin asigurarea traficului rutier pe două benzi de circulaţie pe sens, în faţa Guvernului României, între Bd. Aviatorilor şi Cal. Victoriei, respectiv Bd. Lascăr CatargiuRUTE ALTERNATIVE 

- Bd. Aviatorilor – Bd. Beijing – Str. Nicolae Caramfil – Bd. Aerogării – Şos.Bucureşti-Ploieşti
- Bd. Ion Mihalache – Bd. Mareşal Averescu – Bd. Mărăşti – Piaţa Montreal – Şos. Bucureşti-Ploieşti

Sursa: Brigada Rutieră 

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?