Profesoară dată afară de la Titularizare, după ce a fost prinsă copiind cu telefonul în lenjerie

 

O profesoară din Piteşti a fost dată afară de la examenul de Titularizare după ce a fost prinsă încercând să copieze având telefonul mobil în lenjeria intimă. Profesoara, în vârstă de 30 de ani, a participat şi în anii anteriori la Titularizare, obţinând mereu note mici.



Profesoara a susţinut, miercuri, 11 iulie, proba scrisă din cadrul examenului de Titularizare, la centrul de examen de la Şcoala Matei Basarab Piteşti. Aceasta conncura pentru un post la psihopedagie specială şi a fost eliminată din concurs, după ce a fost prinsă în timp ce încerca să copieze, având telefonul mobil ascuns în lenjeria intimă.

Candidata le-a atras atenţia membrilor comisiei de examen fiindcă se tot mişca în bancă. În momentul în care a fost scoasă din sală, membrii comisiei au convins-o să scoată din lenjeria intimă telefonul de pe care încerca să copieze, aceştia neavând dreptul să o perchiziţioneze.



Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?