Probleme la Facebook. Reţeaua de socializare se deschide cu dificultate

 

Cea mai mare reţea socială din lume, Facebook, pare a avea probleme cu site-ul, mai mulţi utilizatori raportând faptul că reţeaua nu funcţionează în parametri normali, pagina şi chat-ul încărcându-se foarte greu. De asemenea, pe site-urile care arată parametri de funcţionare a reţelei apare că Facebook a picat în România.

Cea mai mare reţea socială din lume, Facebook, pare a avea probleme cu site-ul, mai mulţi utilizatori raportând faptul că reţeaua nu funcţionează în parametri normali, pagina şi chat-ul încărcându-se foarte greu.

Cei care au încercat să se logheze pe site-ul de socializare Facebook au avut parte de o surpriză neplăcută: pagina lor de Facebook se încărcat foarte greu.

Defecţiunea s-a produs în jurul orei 12, ora României, şi nici la ora actuală Facebook-ul nu funcţionează prea bine.

Facebook a raportat venituri de 2,5 miliarde de dolari pentru primul trimestru al anului 2016, în urcare cu 72%, şi un profit net de 642 milioane de dolari, triplu faţă de nivelul din perioada corespunzătoare din 2013, datorită creşterii puternice a afacerilor în zona publicităţii pe platforme mobile.

În România, Facebook-ul are în jur de 8,5 milioane de utilizatori, conform datelor Facebrands.

La nivel regional, 38,12 % din utilizatorii români de Facebook care și-au setat orașul sunt localizați în Muntenia, 18,5 % în Transilvania, 12,99% în Moldova și 8,36% în Oltenia.

Dacă la nivel național împărțirea pe sexe este 50,41% femei/ 49,59% bărbați, pe regiuni aceste procente variază, în Transilvania înregistrându-se cel mai mare procent de femei pe Facebook- 51,1% și cel mai mic al bărbaților – 48.89%, iar în Oltenia cel mai mic procent al femeilor – 46,6% și cel mai mare al bărbaților.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
pop
14 Jul 19:13
Nu se incarca Facebookul meu.
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?