Predicţia din 2011 a unui astrolog rus: "În 2014, după J.O. de la Soci, va izbucni RĂZBOIUL"

 
Astrolog rus:
Astrolog rus:
FOTO: masterminds.pl

Astrologul de origine rusă Pavel Globa a prezis, la Moscova, în timpul unei conferinţe a astrologilor, şamanilor şi parapsihologilor, că Cel de-Al Treilea Război Mondial va avea loc în anul 2014.

Astrologul rus Pavel Globa, care se bucură de renume în rândul breslei sale, a anunţat că Cel de-Al Treilea Război Mondial va avea loc în anul 2014 şi a oferit şi o perioadă estimativă, respectiv în timpul Jocurilor Olimpice de Iarnă din 2014 de la Soci, din Rusia, sau imediat după încheierea lor, conform publicaţiei Utro.ru.

Jurnaliştii ruşi mai precizează faptul că Pavel Globa ar fi prezis, printre altele, căderea URSS-ului, catastrofa de la Cernobâl şi atentatele teroriste de la 11 septembrie 2001, din SUA.

Predicţia astrologului pare neverosimilă, dar a devenit mai aproape de a se adeveri, odată cu izbucnirea tensiunilor din peninsula Crimeea, invadată de trupele Rusiei, care se opun puterii de la Kiev.

TENSIUNI MAXIME ÎN CRIMEEA. ÎNCEPE RĂZBOIUL?

 

 

 

 Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?