Panică la Apple: Mult așteptatul iPhone 8, probleme semnificative

Iunie a fost o lună dificilă pentru inginerii Apple, iar „un sentiment de panică” a plutit în aer, potrivit unor surse ale Fast Company. Asta din cauza faptului că sunt probleme legate de software-ul de pe iPhone 8, dispozitiv care va fi lansat în această toamnă.Noul smartphone va fi cel care va marca 10 ani de iPhone, aşa că totul trebuie să fie perfect la lansare. Potrivit surselor, dacă problemele nu sunt rezolvate, debutul iPhone 8 ar putea fi amânat. Totuşi, este mai probabil scenariu în care smartphone-ul va fi lansat cu anumite caracteristici oprite, aşa cum a făcut şi Samsung în cazul Galaxy S8 (serviciul Bixby nu este complet funcţional), scrie Go4it.

Problemele sunt cauzate de noile tehnologii introduse în premieră pe iPhone. Printre acestea se numără încărcarea wireless şi senzorul 3D de recunoaştere facială.

Alături de iPhone 8 (care s-ar putea numi iPhone X sau iPhone Pro), Apple va lansa, foarte probabil, şi modele iPhone 7s şi iPhone 7s Plus.Adaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?