Document. Nașul de cununie al fiului lui Liviu Dragnea rupe tăcerea: "Eu și soția mea ne-am asumat"

 

Fiul lui Liviu Dragnea, Valentin Ștefan Dragnea, se însoară, pe 26 august, cu Gina Alexandra Tătulescu, fostă participantă la Miss Universe România, și care e fiica preotului Dionis Tătulescu, de la Biserica Sfântul Elefterie din București. Nași de cununie le vor fi doi prieteni vechi de-ai lui Liviu Dragnea, Paul Sorin Stănescu și soția sa, Doina.Paul Sorin Stănescu e un prosper om de afaceri. Pentru că pe Facebook lumea a anunțat că va participa în număr mare, peste 5.000 de persoane, la evenimentul din viața celor doi miri, nașul Stănescu a rupt tăcerea despre eveniment și spune cum a ajuns să-l cunune pe fiul lui Dragnea.

”Ca urmare a aparitiei in spatiul public a mai multor informatii legate de un eveniment privat ce urmeaza sa aiba loc, si anume nunta lui Valentin Stefan Dragnea, la care presedintele grupului de firme A&S International va lua parte, in calitate de parinte spiritual, domnul Sorin Paul Stanescu intentioneaza sa clarifice o serie de aspecte. Motivul acestui demers porneste de la ideea ca informatiile aparute in spatiul public amesteca, intr-un mod tendentios, acel gest crestinesc ce va avea loc, cu activitatea uneia dintre companiile prestigioase cu capital suta la suta romanesc, existenta pe piata autohtona de mai bine de 60 de ani. In consecinta, aceasta este declaratia publica a domnului Sorin Paul Stanescu, fondator si presedinte al grupului A&S International 2000:

"In calitatea mea de om de afaceri, care in peste 25 de ani de activitate nu a interferat niciun moment cu zona politica, am constatat cu stupoare ca numele meu si al companiilor pe care le detin au fost asociate cu un anume partid politic. Motivul acestei asocieri il reprezinta evenimentul la care voi participa alaturi de sotia mea, la sfarsitul acestei luni, in calitate de nas de cununie, la nunta lui Valentin Stefan Dragnea cu tanara Gina Alexandra.

Desi vorbim de un eveniment eminamente privat, fara vreo incarcatura politica sau de afaceri, speculatii pe aceasta tema nu au incetat sa apara. In consecinta, ma vad nevoit sa clarific doua aspecte:

Continuarea este pe sursa www.stiripesurse.ro

Subiecte pe aceeași temăAdaugă părerea ta

  • Connect
Autorul este singurul responsabil pentru comentariile postate pe acest site si isi asuma in intregime consecintele legale, implicit eventualele prejudicii cauzate, in cazul unor actiuni legale impotriva celor afirmate.
Comentarii existente
0 0
Gigi turcu
18 Aug 21:13
,,În calitate de om de afaceri care nu am interferat cu mediul politic" ...bla,măi ne crezi chiar idioti?
Răspunde
0 0
DODO
18 Aug 18:29
nu te mai smiorcai ! simplul fapt ca esti prieten cu un asemenea individ te caracerizeaza Poporul are o vorba : cine se aseamana se aduna ! si sigur ceva afaceri ai facut sub obladuirea lui
Răspunde
Afișează mai multe comentarii
print


Iti place noua modalitate de votare pe Realitatea.net?